Garancija 25 meseci Bebetto Bresso STELLA Premium Class set 3u1 - Kolica za bebe
575 - Kolica za bebe 575 - Kolica za bebe 575 - Kolica za bebe

Bebetto Bresso STELLA Premium Class set 3u1

Redovna cijena: 1.995 KM Cijena na rate bez kamate već od: 333 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Bebetto kolica za bebe

Dodaj u korpu
575 - Kolica za bebe

Bresso STELLA Premium Class je kolekcija dječijih kolica koja će ispuniti očekivanja svakog kupca. Zamislite sve najvažnije karakteristike kolica za bebe Bresso, a zatim ih obogatite ramom u boji bakra i karbonskim dnom kolijevke.

Lako sklopiva konstrukcija rama kolica za bebe Bresso Premium STELLA dizajnirana je tako da obezbijedi svu neophodnu bezbjednost. Punjeni točkovi, zadnji i bočni podesivi amortizeri suspenzuju sve neravnine bilo kog terena. Zasnovan na SAS sistemima apsorpcije šoka i DMS sistemu pamćenja smijera kretanja samo su neke od prednosti ovih bebi kolica koji će vožnju učiniti pravim zadovoljstvom. Atraktivni izgled hromiranog rama savršeno se uklapa u jedinstveni dizajn kvalitetnih materijala i eko kože, a aluminijumski profil kolijevke doprinosi ekskluzivnosti ovog modela kolica za bebe.

Dječija kolica Bresso STELLA Premium Class napravljena su sa posebnom pažnjom za svaki detalj.
Dostupna u setu 2u1 i u setu 3u1 i predviđenja su za korišćenje od rođenja bebe pa do 3,5 godine.

Sportsko sjedište dječijih kolica Bresso STELLA Premium ima mogućnost podešavanja više nivoa nagiba sa prostranom tendom koja će štititi od sunca ili hladnoće. Ventilaciona mrežica sa spoljašnje strane omogućava izvlačenje toplote sa unutrašnje strane bebi kolica. Prostran naslon za nogice je prilagodljiv položaju nagiba sportskog dijela. Vezivanje u pet tačaka, mogućnost skidanja rukohvata na sportskom dijelu, uložak sjedalnog dijela za dodatnu udobnost samo su neke od prednosti ovog Premium modela Bebetto kolica za bebe.

Kolijevka za bebu sa karbonskim dnom i aluminijumskim profilom, veoma je prostrana i ima mogućnost podešavanja položaja od nultog do poluležećeg. Dugme za podešavanje položaja se nalazi sa spoljašnje strane kolijevke, pa je podešavnje moguće bez uznemiravanja bebe. Tenda kolijevke dječijih kolica ima ugrađenu mrežicu za ventilaciju što je idealno rješenje za šetnje ljeti. Donji dio kolijevke može biti postavljen za regulaciju protoka vazduha u kolijevci. Važno je napomenuti da model kolica za bebe Bresso STELLA Premium ima mogućnost da se tenda produži naprijed što dodatno štiti bebu od hladnoće i vjetra.

Specijalna izrada sa karbonskim vlaknima daje poseban ekskluzivni izgled i savršeno odgovara uz crnu hromiranu konstrukciju.

Dječije auto sjedište ovih Premium dječijih kolica ističe se zaštitnim punjenjem sa strane, uloškom za novorođenče, ramenim pojasevima, tendom, zimskom navlakom. Jednostavno za rukovanje sa mogućnošću podešavanja na ram kolica za bebe i montiranja u automobil.

Set 3u1 uključuje:

 • Ram sa punjenim točkovima
 • Sportski dio
 • Kolijevka
 • Dječije auto sedište
 • Zimske navlake za svaki dio posebno
 • Mrežica protiv insekata
 • Kišna kabanica
 • Držač za flašicu
 • Shopping torba na ramu
 • Dodatna zatvorena shopping torba
 • Mamina torba
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Bebetto kolica za bebe
Brend: Bebetto
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
575 - Kolica za bebe 575 - Kolica za bebe 575 - Kolica za bebe