Garancija 25 meseci BEBETTO FLAVIO SET 3U1 - Kolica za bebe
884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe

BEBETTO FLAVIO SET 3U1

Redovna cijena: 1.570 KM Cijena na rate bez kamate već od: 262 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Bebetto kolica za bebe

Dodaj u korpu
884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe

Želite li funkcionalna kolica za bebe sa laganom sklopivom kolijevkom?
Želite li da se funkcionalana dječija kolica ističu atraktivnim dezenom? Onda je Bebetto Flavio savršen izbor za Vas i Vašu bebu!
Otkrijte šta se može postići kombinacijom najnovije tehnologije i dizajna – izberite Bebetto Flavio.

Kolijevka Bebetto Flavio teška je samo 2,9 kg što je čini jednom od najlakših u svojoj kategoriji.
EPP materijal koji se koristi u ovom modelu nije samo lagan, čvrst, vodootporan i 100% ga je moguće reciklirati – ovaj materijal savršeno izoluje toplotu.
Zahvaljujući sklopivoj kolijevci više ne postoji problem transportovati je.

Ali to nije sve!

Sposobnost postavljanja Flavio kolijevke možete prilagoditi svojoj visini i uvijek imali brz i prikladan pristup djetetu. Odvajanje kolijevke izuzetno je jednostavno – možete to učiniti na dva načina: oslobađanjem brave na ramu kolica za bebe ili pritiskom na dugme za otpuštanje na kolijevci. Uz to, tendu možete prilagoditi na dva načina: pritiskom na ručku za nošenje na kolijevci ili držanjem dva dugmeta iznutra. Izaberite šta Vam je jednostavnije i brže!

Sportsko sjedište modela kolica za bebe Bebetto Flavio dizajnirano je na temelju dugogodišnjeg iskustva fabrike Bebetto i prijedloga korisnika – roditelja.
Prilično smo sigurni da ćete rado koristiti Bebetto Flavio kolica za bebe.
Sportsko sjedište možete montirati na ram dječijih kolica u oba smijera vožnje. Pored toga, dječija kolica možete skopiti zajedno sa sjedištem bez obzira u koji smijer vožnje je postavljeno na ram kolica za bebe.
Zahvaljujući novoj i unaprijeđenoj funkciji tende, možete je veoma brzo prilagoditi u širokom rasponu.
Sigurnosni pojasevi u pet tačaka vezivanja „rastu“ zajedno sa Vašim djetetom – imaju mogućnost prilagođavanja visine u zavisnosti od uzrasta djeteta.
Naslon na sportskom sjedištu podesiv je u 5 položaja, od sjedenja do ležanja.
Mala težina sjedišta i rama čine Flavio zaista funkcionalnim kolicima koji će odlično funkcionisati u svakodnevnoj upotrebi ili tokom putovanja.

Na Bebetto Flavio kolicima za bebe možete podesiti zadnje amortizere u tvrdi ili meki režim. Upotreba uskih Flexy točkova znači da se ne osjeća pritisak u gumama što dodatno doprinosi udobnoj vožnji i lakoći upravljanja.
Za sklapanje konstrukcije kolica za bebe dovoljno je pritisnuti dva dugmeta sa obje strane rama u isto vrijeme i pritisnuti gornji dio konstrukcije. Pokretni dijelovi na ramu su pokriveni kako ne bi bilo moguće zaglavljivanje prstiju tokom sklapanja.

Kolica za bebe Bebetto Flavio kompatibilna su sa Bobostello adapterima koji se koriste da biste pričvrstili auto sjedište na ram dječijih kolica skoro svih Bebetto modela. Sistem podešavanja ugla nagiba koji se koristi u Flavio modelu dječijih kolica potpuno je inovativno rješenje koje omogućava prevoz djeteta u pravom položaju (ležeći položaj za djecu do 6 mjeseci i sjedeći položaj za uzrast od 6 mjeseci – kada već mogu samostalno sjediti)

KONSTRUKCIJA
Inovativna lagana aluminijumska konstrukcija
Amortizeri sa mogućnošću podešavanja tvrdoće
Jednostavan sistem sklapanja dječijih kolica
Centralna kočnica
Prednji rotirajući točkovi sa ugrađenim sistemima SAS i DMS
Prednji točkovi se mogu blokirati za ravnu vožnju
Regulacija visine ručke za upravljanje
Ručka za vožnju i zaštitna prečka za bebu napravljene su od kvalitetne eko kože

KOLIJEVKA ZA BEBU
Koristi se od rođenja do 6 mjeseci
Mogućnost montiranja na ram dječijih kolica u oba smijera vožnje
Regulacija visine naslona u kolijevci
Praktična i stabilna ručka za prenošenje kolijevke
Prostrana tenda za zaštitu od vjetra ili sunca
Zimska navlaka koja štiti od hladnoće
Tkanine koje štite od UV zračenja

SPORTSKI DIO
Predviđeno za korišćenje od 6 mjeseci do 3-3,5 godine
Mogućnost montiranja na ram dječijih kolica u oba smijera vožnje
Regulacija naslona u nekoliko pozicija (od ležećeg do sjedećeg)
Podesiva prostrana tenda
Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja
Podesiva visina sigurnosnih pojaseva
Odvojiva zaštitna prečka sa jedne ili obje strane
Zimska navlaka koja štiti od vjetra i hladnoće
Podesiv oslonac za noge
Materijali sa zaštitom od UV zračenja

TORBA
Velika i elegantna torba za mamu
Ručka za rame
Jednostavna za montiranje na ram dječijih kolica
Prostrana shopping torba na ramu

DJEČIJE AUTO SJEDIŠTE
Predviđeno za uzrast od rođenja do 13 kg
Mogućnost montiranja na ram dječijih kolica u oba smijera vožnje
Stabilna ručka za prenošenje
Unutrašnjost auto sjedišta ima dodatni uložak za novorođenče
Pojasevi za vezivanje
Regulacija pojasa za vezivanje i dodatni rameni jastučići za udobnost
Standardizovano i atestirano
Tenda
Zimska navlaka koja štiti od hladnoće i vjetra

SET 3U1 UKLJUČUJE
Ram sa točkovima
Kolijevku za bebu
Sportsko sjedište
Dječije auto sjedište
Zimske navlake posebno za kolijevku, sportsko sjedište i dječije auto sjedište
Torbu za mamu
Shopping torbu
Kišnu kabanicu
Mrežicu protiv insekata
Držač za flašicu

INOVACIJE

  1. AUTOBLOCKER Sigurnosni sistem koji štiti konstrukciju od slučajnog rasklapanja. Mehanizam se automatski zaključava.
  2. KOČNICA STOP&GO Koristimo novu redizajniranu papučicu kočnice. Važno je napomenuti da je dizajnirana na takav način da omogući najjednostavnije korišćenje. Papučica kočnice je oblikovana tako da je prikladna za bilo koju obuću.
  3. SISTEM JEDNOSTAVNOG SKLAPANJA Za brzo sklapanje kolica dovoljno je da pritisnete oba dugmeta na ramu u isto vrijeme i savijete ram.
  4. SKRIVENE OSOVINE Na modelima Bebetto kolica za bebe osovine su sakrivene unutar konstrukcije. Zahvaljujući tome, nećete ih izgubiti. Sakrivene osovine takođe štite od grebanja drugih elemenata tokom transporta ili odlaganja.
  5. SISTEM DMS Directon Memory System – sistem koji pamti položaj točkova nakon što su odvojeni od tla. Kada se jedan od točkova odvoji od tla - točak se ne rotira nekontrolisano već ostaje u fiksiranom položaju. Zbog toga svaki sljedeći kontakt sa tlom neće biti blokiran. Ovo je patentirano rješenje, jedinstveno za Bebetto kolica za bebe.
  6. SISTEM SAS Shock Absorption System – sistem za apsorpciju udaraca koji je zaslužan za neutralisanje „šokova“ tokom vožnje po neravnim terenima. Najveća zasluga SAS sistema se vidi kada vozite po grubo popločanim površinama ili kada slučajno točak udari o ivičnjak. Zahvaljujući tome, dijete u kolicima ima najveću moguću udobnost, a sama kolica ostaju u savršenom tehničkom stanju. Svaki rotirajući element je opremljen odvojenim amortizerom koji omogućuje da funkcionišu nezavisno jedan od drugog.
  7. TKANINE SA ZAŠTITOM UV50+ Pojedinačni slojevi presvlake i način šivanja osmišljeni su da štite od štetnih ultraljubičastih zraka. Određivanje faktora zaštite od UV zračenja testirano je u laboratoriji gdje je prosječna vrijednost UPF barijera utvrđena iznad 50. To je vrlo važno jer dugotrajna UV izloženost može rezultirati alergijama.
  8. CIRKULACIJA VAZDUHA U KOLIJEVCI Možete računati na rješenja koja pružaju vrlo dobro provjetravanje u Bebetto kolicima za bebe. Mrežica na tendi i podesiva rešetka na dnu dječije kolijevke omogućuju odvođenje toplog vazduha i zamjenjuju ga svježim hladnim vazduhom.
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Bebetto kolica za bebe
Brend: Bebetto
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe 884 - Kolica za bebe