Garancija 25 meseci BEBETTO TORINO 2019 SET 3U1 - BIJELI RAM - Kolica za bebe

BEBETTO TORINO 2019 SET 3U1 - BIJELI RAM

Redovna cijena: 1.560 KM Cijena na rate bez kamate već od: 260 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Bebetto kolica za bebe

Dodaj u korpu
539 - Kolica za bebe 539 - Kolica za bebe

NOVI IZGLED TORINA

Upoznajte novi Torino 2019!

Novi model kolica za bebe Torino 2019 donosi mnoga poboljšanja i novosti. Izaberite neku od kombinacija boja i materijala sa dvije boje konstrukcije – crna i bijela.

Pored mnogobrojnih novina posebno se ističu Flexy točkovi koji nisu na naduvavanje. Zbog materijala koji su korišćeni u izradi, flexy točkovi pružaju udobnost kao i točkovi na naduvavanje. U kombinaciji sa amortizerima Vašoj bebi će vožnja biti pravo uživanje!

Sportsko sjedište i kolijevka za bebu presvučeni su kvalitetnim materijalima sa eko kožom otpornim na UV zračenje. Konstrukicja se sklapa veoma lako i može se spakovati u gotovo svaki automobil.

 

Kompaktna kolijevka za bebu

Kolijevka za bebu Bebetto Torino 2019  predviđena je za uzrast od rođenja do 6 mjeseci. Obšivena je atraktivnim materijalima. Jednostavno podešavanje tende sa dodatnim panelom za otvaranje omogućava zaštitu djeteta od vjetra ili sunca. Na dnu kolijevke postoje ventilacione rešetkice koje propuštaju dodatni vazduh. Podesivo dugme u kolijevci omogućava podešavanje nivoa ležećeg položaja.

Stabilna ručka na kolijevci omogućava praktično prenošenje.

Kolijevka za bebu se može montirati na konstrukciju u oba smijera vožnje.

Zbog svoje višenamjenske funkcije, može poslužiti i kao prenosivi krevetac koji na ravnoj površini ima mogućnost ljuljanja.

 

Funkcionalni sportski dio i stabilna konstrukcija kolica za bebe

Sportsko sjedište predviđeno je za korišćenje od 6 mjeseca do 3-3,5 godine.

Torino 2019 kolica za bebe imaju veliki broj rješenja koja olakšavaju svakodnevno korišćenje.

Udoban dvostruki dušek omogućava mladom putniku udoban položaj u sportskom sjedištu. Zaštitna prečka ima sposobnost brzog otključavanja što olakšava postavljanje djeteta u sjedište. Podesivi rameni pojasevi sa dodatnim udobnim jastučićima pružaju svu neophodnu bezbjednost Vašem djetetu.

Naslon za noge presvučen je kvalitetnom eko kožom koja je laka za održavanje. Naslon možete podesiti u zavisnosti od potrebe djeteta.

U dječijim kolicima Toino 2019 Vaše dijete može računati na udobnost zahvaljujući amortizerima koji smanjuju vibracije koje se prenose na konstrukciju. Flexy točkovi imaju efekat točkova na naduvavanje. Napravljeni su od specijalnog materijala koji se ne može probušiti.

Centralna kočnica blokira istovremeno oba zadnja točka. Prednji točkovi se mogu fiksirati za ravnu vožnju. Veoma jednostavno sva četiri točka možete skinuti sa rama dječijih kolica.

Male dimenzije rama dječijih kolica nakon sklapanja olakšaće odlaganje i pakovanje u automobil.

Sva četiri točka se mogu skinuti sa rama što će dodatno obezbjediti uštedu prostora.

Podesiva visina ručke za upravljanje odgovaraće svima. Ručka za upravljanje je presvučena eko kožom, a mogućnost instalacije torbe za mamu olakšava pristup neophodnim stvarima za Vašu bebu.

 

Praktična torba

Pored shopping torbe na samoj konstrukciji, Torino 2019 je opremljen funkcionalnom torbom/ruksakom za bebine stvari. Možete nositi svu dodatnu opremu koja Vam je potrebna tokom šetnje. Torba se lako može instalirati na ram kolica za bebu ili je možete nositi samostalno kao ruksak na leđima.

 

Dječije auto sjedište

Sjedište za bebu predviđeno je za korišćenje od rođenja do 13kg.

Položaj sjedišta je fetusni i zbog toga se preporučuje i za novorođenče. Dodatni mekani uložak možete izvaditi kada ga dijete preraste.

Sjedište se može montirati na samu konstrukciju kolica ili ga možete koristiti samostalno. Praktična i stabilna ručka olakšava prenošenje sjedišta. Na ravnoj površini ima mogućnost ljuljanja.

Sjedišta je atestirano po svim neophodnim standardima ( E20 – 04 20 64)

Sigurnosni pojasevi sa mekanim ramenim jastučićima u tri tačke vezivanja pružaju svu neophodnu udobnost i bezbjednost za Vašu bebu.

Podesiva tenda i zimska navlaka štite bebu od hladnoće i sunca jer su materijali otporni na UV zračenje.

 

Set 3u1 dječijih kolica uključuje

Aluminijumska konstrukcija sa Flexy točkovima

Kolijevka za bebu

Sportsko sjedište

Dječije auto sjedište

Shopping torba na ramu

Torba za mamu

Držač za flašicu na ramu

Kišna kabanica

Mrežica protiv insekata
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Bebetto kolica za bebe
Brend: Bebetto
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
Nema galerije.