KINDERKRAFT ADOREE MEI TAI NOSILJKA ZA BEBU GREY - Kolica za bebe
1287 - Kolica za bebe 1287 - Kolica za bebe 1287 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT ADOREE MEI TAI NOSILJKA ZA BEBU GREY

Redovna cijena: 135 KM Cijena na rate bez kamate već od: 23 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Nosiljka za bebe - Kengur

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Glavne prednosti
Od 3 mjeseca do 20 kg
3 opcije vezivanja (prilagođeno uzrastu i težini djeteta)
2 položaja za nošenje bebe (leđa i stomak)
Pere se u mašini

Lakoća vezivanja – bliskost sa roditelje
Upoznajte ADOREE - ergonomsku Mei Tai nosiljku koja kombinuje prednosti klasične nosiljke i ergonomskog omotača za bebe. Namjenjen je djeci od 3 mjeseca starosti do 20 kg. Zahvaljujući njemu izgradićete emocionalnu bliskost sa djetetom, a pritom ćete imati slobodne ruke i slobodu kretanja. ADOREE ima podesivi pojas oko struka koji roditeljima olakšava stavljanje nosiljke. S druge strane, naramenice koje se omotavaju omogućavaju bolje pristajanje vašoj figuri. Nemaju neudobne kopče, a uz to su široke i mekane, zahvaljujući čemu dobro raspoređuju težinu djeteta i tako rasterećuju leđa roditelja. ADOREE nosač za bebe omogućava mališanu da zauzme ergonomski položaj koji je siguran za razvoj kukova (položaj žabe). Ima kapuljaču koja se može skinuti koja štiti dijete od vjetra i kiše, kao i dodatnu pjenu na panelu koji podržava glavu i noge. ADOREE će vam omogućiti da vaša beba uvijek bude sa vama: bez ograničavanja vaših pokreta.

Za stariju i mlađu djecu
ADOREE je namijenjen djeci uzrasta od 3 mjeseca do 20 kg. U zavisnosti od uzrasta vašeg mališana, možete izabrati jedan od tri načina vezivanja, kako bi ono bilo u najzdravijoj poziciji za sebe. S druge strane, mogućnost nošenja starije djece na leđima omogućava im da istražuju svet iz potpuno drugačije perspektive. Zahvaljujući posebnom načinu vezivanja, posvećenom djeci između 8 i 12 mjeseci, još bolje ćete se pobrinuti za oblikovanje kičme.

Ergonomski
Ergonomski nosač ADOREE omogućava mališanu da zauzme bezbjedno držanje. Mališan ima noge raspoređene u slovo M i zaobljena leđa koja podržavaju pravilan razvoj ovih koštanih struktura (slovo M). Ne opterećuje male kukove, smanjujući rizik od displazije.

Pjena na glavi i stopalima
U delu panela koji podržava glavu i noge nalazi se dodatna pjena koja spriječava trljanje i podržava glavu malog djeteta. Bebi će biti udobno u bilo kom položaju - na stomaku i na leđima.

Zaštita od vjetra i sunca
Odvojiva kapuljača čvrsto obavija bebinu glavu, štiteći je od vjetra i kiše. Vaša beba će moći da drijema, držana u vašim rukama u svim uslovima.

Pogodnost za bebu
Podesivi panel, zahvaljujući unutrašnjim čičak zatvaračima, može se lako proširiti ili suziti, prilagođavajući ga čak i vrlo maloj djeci. Mališan će biti udobno okružen mekim materijalom, a takođe će dobro pristajati uz vaše tijelo. ADOREE je napravljen od prirodnih, prozračnih materijala - pamuka i kombinacije viskoze i lana, koji su prilagođeni djeci.

Udobnost roditelja
Ergonomska nosiljka za bebe ADOREE ima dugačke kaiševe oko ramena. Omogućavaju svako prilagođavanje, a samim tim i - bolje pristajanje djetetu i figuri roditelja. Pojasevi dobro raspoređuju težinu djeteta i tako rasterećuju leđa nosioca. Pojas za kukove omogućava široko podešavanje. Zahvaljujući njemu, roditelj lako prilagođava nosač svom obliku tijela.

Materijali:
Pamuk
Poleđine nosiljke su od pamuka koji diše

Lan i viskoza
Zamotani kaiševi su napravljeni od kombinacije čvrstog lana i elastične viskoze

Dužina: 50 cm
Širina: 38 cm
Dužina pojasa od tkanine: 68,5 cm
Krug za podešavanje pojasa u struku: 68,5-164 cm
Dužina naramenica: 188 cm
Težina: 0,75 kg
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Nosiljka za bebe - Kengur
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1287 - Kolica za bebe 1287 - Kolica za bebe 1287 - Kolica za bebe