Kinderkraft myway 0-36kg isofix - black - Kolica za bebe
808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe

Kinderkraft myway 0-36kg isofix - black

Redovna cijena: 685 KM Cijena na rate bez kamate već od: 114 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KKFMWAYBLK0000

Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu

Dodaj u korpu
Nema dezena.

Dječije auto sjedište Kinderkraft MYWAY omogućava prevoz Vašeg djeteta u najsigurnijem položaju – suprotnom smijeru vožnje do 18 kg ili u smijeru vožnje do 9kg

Auto sjediše je opremljeno unutrašnjim sigurnosnim pojasevima u pet tačaka vezivanja zahvaljujući kojima dijete može bezbjedno i sigurno putovati.
Mekani jastučići na ramenom dijelu sigurnosnog pojasa pružaju dodatnu udobnost i spriječavaju klizanje.
Vrlo visoki bočni štitnici dodatno obezbjeđuju djetetovu glavu i vrat. Sjedište je postavljeno na stabilnu bazu čime se povećava sigurnost djeteta od eventualnog prvog udarca sjedišta.
Kinderkraft MYWAY auto sjedište povezano je sa bazom. Sistem indikatora obezbjeđuje ispravnu montažu isofixa i zatezanje trake TOP TETHER. Vodiči za pojas olakšavaju pravilno pričvršćivanje sjedišta u automobil.
Kinderkraft MYWAY ima tri dodatna umetka za najmlađe putnike zahvaljujući kojima možete prilagoditi dječije sjedište prema djetetovoj visini. Naslon za glavu jednom rukom lako podešavate prema potrebama djeteta i njegovoj visini.
Udobno, prostrano sjedište i dodatni uložak napravljeni su od izabranih materijala koji su testirani u skladu sa svim neophodnim standardima.
Sa bočnih strana navlaka nalaze se kuke za magnetske pojaseve koji olakšavaju vađenje djeteta iz auto sjedišta što će dodatno doprinijeti da se sjedište ne ošteti.
Navlaka auto sjedišta se može skinuti i oprati.

Predviđeno za težinu djeteta od rođenja do 36kg

Dimenzije auto sjedišta: širina 32cm, visina 55-70 cm, dubina 60cm

Težina auto sjedišta: 12,5 kg

Regulacija visine naslona

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe 808 - Kolica za bebe