KINDERKRAFT VADO ISOFIX 0-18KG 0-25KG - black - Kolica za bebe
789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT VADO ISOFIX 0-18KG 0-25KG - black

Redovna cijena: 535 KM Cijena na rate bez kamate već od: 89 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KKFVADOBLK000

Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Auto sjedište Kinderkraft VADO isofix omogućava prevoz djeteta u oba smijera vožnje!
Siguran položaj suprotan smijeru vožnje predviđen je za djecu težine od rođenja do 18 kg i ima mogućnost podešavanja dva položaja: fetusni i poluležeći.
Siguran položaj u smijeru kretanja vozila predviđen je za djecu težine od 9kg do 25kg  i ima dva položaja: polusjedeći i sjedeći.

Visina naslona za glavu podesiva je u čak 5 položaja u zavisnosti od uzrasta djeteta.
Udobno, a prije svega bezbjedno dječije auto sjedište Kinderkraft VADO ima tri dodatna uloška za najmlađe putnike koje kasnije možete veoma lako skinuti.

Sjedište je postavljeno na sigurnu i čvrstu podlogu koja povećava bezbjednost.
Jednostavna montaža olakšana je indikatorskim sistemom koji obezbjeđuje pravilno postavljanje sjedišta, pričvršćivanje isofix šina, zatezanje pojaseva TOP TETHER i zatezanje unutrašnjih pojaseva na samom sjedištu.
Zahvaljujući bočnim vodičima za kaiševe, pojas možete lako i brzo pričvrstiti za udoban i siguran put.

Mekani rameni jastučići za pojaseve i zaštita na prorezu doprinose dodatnoj udobnosti i bezbjednosti tokom vožnje – pojasevi su uvijek na mjestu zahvaljujući sistemu protiv klizanja.
Na sjedištu se, sa strane nalaze petlje uz pomoć kojih možete skloniti unutrašnji pojas sa sjedišta kako biste lakše smjestili ili izvadili dijete.
Mekana i udobna presvlaka na dječijem auto sjedištu može da se skine i opere.

Kinderkraft VADO dječije auto sjedište možete montirati u autobomil uz pomoć isofix šina ili uz pomoć sigurnosnih pojaseva koji se nalaze u automobilu.

Širina sjedišta: 46 cm
Visina sjedišta: 62-77 cm
Dubina sjedišta: 50 cm
Sistemi za montiranje: Isofix sistem i TOP TETHER
Težina auto sjedišta: 14 kg
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe 789 - Kolica za bebe