KINDERKRAFT BICIKL GURALICA MINIBI LEAF GREEN - Kolica za bebe
1112 - Kolica za bebe 1112 - Kolica za bebe 1112 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT BICIKL GURALICA MINIBI LEAF GREEN

Redovna cijena: 120 KM Cijena na rate bez kamate već od: 20 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KRMIBI00GRE0000

Kategorija: Guralice

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Za uzrast od 1. godine
MINIBI balans bicikl
2u1 - bicikl i guralica
Mala, lagana i udobna bicikl guralica
za upotrebu u kući i na otvorenom, napolju
podstiče koordinaciju

Upoznajte MINIBI!
Otkrijte MINIBI - prvi ljupki gurajući bicikl za vaše dijete! Mališan će se zaljubiti u njega na prvi pogled: impresionira svojom formom i šarmantnim dizajnom, podstičući mališana da se aktivno igra kod kuće ili napolju. Mekano sjedište, neprobojni točkovi i šarmantna struktura čine vožnju pravom avanturom. Kao guralica, MINIBI podržava učenje hodanja i ravnoteže, a kasnije – kada mališan već samostalno pravi prve korake – podržavaće dijete i bezbjednu vožnju i mini tricikl. Nisko postavljen okvir u kombinaciji sa zaobljenom strukturom omogućava već jednogodišnjoj djeci da uče kroz igru. MINIBI je spreman za upotrebu odmah: jednostavno sastavljanje vam omogućava da koristite bicikl odmah nakon prijema proizvoda. A zahvaljujući lakom čišćenju, MINIBI će svojim bojama i estetikom uvek podsticati mališana da bude aktivan.

Dijete uči dok  se zabavlja
Kombinacija guralice, balans bicikla i tricikla učiniće da se vaš mališan dobro zabavi dok uči da vozi. Dijete vežba osećaj ravnoteže, jača mišiće i poboljšava motoričku koordinaciju.

Laka konstrukcija
Mala veličina, mala težina i lagana konstrukcija čine MINIBI idealnim vozilom za najmlađe - od 1 godine do 74 cm visine. Zahvaljujući tome, svoju biciklističku avanturu možete započeti rano!

Pjenasti široki točkovi
Točkovi od EVA pjene će dobro raditi na otvorenom i kod kuće. Odlikuje ih izdržljivost i dobra adhezija na podlogu. Ne grebu pod u kući i takođe su tihi. Ne zahtevaju pumpanje. Širina točkova garantuje stabilnost.

Podesivo, mekano sjedište
Podešavanje sjedišta vam omogućava da ga prilagodite visini djeteta - mališanu je udobnije i vožnja je bezbjednija. Zahvaljujući regulaciji, bicikl će trajati duže!

Časovi bezbjedne vožnje
Sigurnost iznad svega! Ograničeni ugao upravljanja sprečava oštro skretanje i prevrtanje. Zaobljene ivice i bez izbočenih elemenata štite početnike bicikliste. Učenje sa takvim vozilom je zabavno!

Jedinstveni dizajn
MINIBI je prava atrakcija. Kombinacija pastelnih, ali modernih boja sa originalnim dizajnom čini ga prijatnim za oko i djece i roditelja.

Materijali
PP materijal

Ram, volan
PP materijal
EVA pjena

Točkovi od neprobojne pjene
EVA pjena
Eko-koža

Lepo na dodir, mekano sjedište
Eko-koža
TPR

Gumeni poklopci na volanu

Specifikacija
Starost djeteta / težina / visina: 1 godina / 74 cm
Težina proizvoda: 2,1 kg
Dimenzije proizvoda: (D x Š x V): 50 x 25,5 x 39 cm
Dimenzije pakovanja: 48 x 17 x 26,5 cm
Dimenzije sjedišta: 13 x 21,5 cm
Udaljenost od tla do sjedišta: 24-27 cm
Prečnik točka: 14 cm
Debljina točka: 4 cm
Prednja staza: 18 cm
Udaljenost od volana do sjedišta: 16 cm
Zemlja porekla: Kina
Garancija: 25 mjeseci
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Guralice
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1112 - Kolica za bebe 1112 - Kolica za bebe 1112 - Kolica za bebe 1112 - Kolica za bebe 1112 - Kolica za bebe