KINDERKRAFT KOLICA ASKOY GREY - Kolica za bebe
1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT KOLICA ASKOY GREY

Redovna cijena: 355 KM Cijena na rate bez kamate već od: 59 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Kišobran kolica

Dodaj u korpu
Nema dezena.
ASKOY kolica

Sklapanje jednom rukom
Ležeći položaj
Upravljiv, lak za vožnju
Bezbjedno: pojasevi u 5 tačaka, bezbjednosna barijera, STOP & RIDE kočnica

Saputnik u gradskim šetnjama
Ovo je ASKOY - gradska kolica koja će oduševiti ne samo djecu već i roditelje. Ima lagane, neprobojne  točkove koji su izdržljivi i amortizovani. Neće biti prepreka ni visoki ivičnjak ni neravni put. ASKOY su kolica koja se mogu prilagoditi novorođenčetu - kako u smislu kaiša u 5 tačaka, tako i preklapanja naslona. Naslon za noge se može podesiti u 3 položaja kako bi odgovarao dužini dječijih nogu. Ima prostranu tendu- vodootporna je i ima UPF50 + filter i prozor za kontakt sa djetetom. Kolica možete sklopiti jednom rukom na kompaktnu veličinu. Ispod sjedišta se nalazi praktična korpa za kupovinu, a kolica dolaze sa držačem za čašu i kabanicom za kišu.


To su pokretna kolica koja će služiti tokom cijelog perioda vožnje. Pojasevi se mogu prilagoditi novorođenoj bebi, a naslon i oslonac za noge mogu se podesiti tako da se stvori ležeći položaj. Okvir kolica je nosivosti do 22 kg, tako da ćete u njemu moći da prevezete čak i predškolca.

Sklapanje jednom rukom
Možete sklopiti ASKOY kolica jednom rukom za nekoliko sekundi. Da li morate da se penjete stepenicama ili idete javnim prevozom? Dovoljan je trenutak da se kolica preklope i pomjere na bilo koje mesto.

Laka vožnja
ASKOY su pokretna i laka za manevrisanje. Dobro funkcioniše na gradskim ulicama i na mjestima sa puno ljudi. Točkovi su izdržljivi, otporni na probijanje - savršeni za neravne puteve i visoke ivičnjake. Prednji točkovi se okreću za 360°, mogu se zaključati za vožnju pravo.

Ležeći položaj
Kolica imaju podesive noge u 3 položaja i glatko i tiho podešavanje naslona - samo trenutak da ih rasklopite u ležeći položaj kako bi mališan odspavao. A kada ustane i poželi da posmatra svijet, lako ih možete postaviti u sjedeći položaj.

Za sve vremenske prilike
ASKOY kolica su dobra za sve vremenske uslove. Velika tenda je napravljena od vodootpornog materijala sa UPF50 + filterom. Štiti dijete od kiše i UV zraka. Tenda ima dodatni vizir od sunca i prozor za kontakt sa djetetom kako bi se u svakom trenutku vidjelo šta mališan radi.

Materijali
Guma sa punjenjem od pjene
Zadnji točkovi su izdržljivi i otporni na probijanje zahvaljujući gumenim točkovima punjenim EVA pjenomPrednji točkovi su napravljeni od lake, neprobojne EVA pjene

Materijal koji se lako čisti

Tenda  kolica je napravljena od poliestera koji se lako čisti

Specifikacija
Starost/težina/visina djeteta: do 22 kg
Težina proizvoda: 9 kg
Dimenzije proizvoda: (D x Š x V)
Rasklopljeno: 88 x 51 x 108 cm
Sklopljeno: 85 x 51 x 28 cm
Prečnik točka: prednji: 17 cm (7 inča)
pozadi: 25 cm (9 inča)
Visina roditeljske drške: 106 cm
Zemlja porijekla: Kina
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kišobran kolica
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe 1296 - Kolica za bebe