Kinderkraft PILOT - pink - Kolica za bebe
274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe

Kinderkraft PILOT - pink

Redovna cijena: 335 KM Cijena na rate bez kamate već od: 56 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KKWPILOPNK0000

Kategorija: Kišobran kolica

Dodaj u korpu
Nema dezena.

Stabilan i lagan aluminijumski ram kišobran kolica težak samo 5,2 kg.

Male dimenzije nakon sklapanja: 60x41,5x23 cm

Lagana i kompaktna PILOT kišobran kolica Kinderkraft su obavezna stavka svih roditelja. Ako tražite dječija kišobran kolica koja će biti funkcionalna i lagana, model PILOT je odličan izbor po povoljnoj cijeni!

Karakteristike:

- Inovativni sistem za sklapanje
- Moderna zaštitna šipka ispod sjedišta, zaštitnik stopala, zaštita od kiše i držač za čašu
- Gumeni točkovi sa visokokvalitetnim ležajevima sa funkcijom apsorpcije udara
- Jednostruki sistem za sklapanje omogućava sklapanje u trenutku
- Slobodno stojeća pozicija nakon preklapanja
- Male dimenzije nakon sklapanja 60x41,5x23 cm
- Dvostruka zaštitita od slučajnog sklapanja
- Podesivi obloženi kaiš za nošenje kolica
- Moderna odvojiva zaštitna šipka, automatsko sklapanje sa ramom
- Podešavanje naslona od sjedećeg do ležećeg položaja
- Centralna kočnica
- Sigurnosni kaiš na ručici kišobran kolica kako bi se spriječio gubitak kontrole kolica
- Stabilan i lagan aluminijumski ram – samo 5,2 kg
- Sigurnosni pojas u 5 tačaka

Sigurnosni pojas je osnovno sredstvo za djecu koja počinju sjediti i interesovati se za spoljni svijet. Kvalitetno izabrana dječija kišobran kolica će biti suštinski element zajedničkih putovanja bez obzira da li idete na kraću ili dužu šetnju.

PILOT kišobran kolica su prijedlog firme Kinderkraft. Imaju inovativni mehanizam za sklapanja – mogu se jednostavno i brzo sklopiti jednom rukom za samo nekoliko sekundi. Težina kišobran kolica je samo 5,2 kg, a dimenzije nakon sklapanja vrlo male. Dobijate i podesivu ručku za rame za nošenje ovih veoma laganih kišobran kolica. PILOT je veoma jednostavan za transport, skladištenje i zauzima malo prostora.

Kišobran kolica PILOT karakteriše savremena ukloniva zaštitna šipka u obliku slova T, koja podsjeća na upravljačku osovinu, koja se automatski sklapa sa ramom. Jednostavan podesivi naslon omogućava podešavanje ugla djetetovoj aktivnosti, na primjer ako je vrijeme za spavanje jednim potezom će dijete već biti u udobnom ležećem položaju. Udobnost tokom putovanja upotpunjena je tendom koja štiti od sunca ili kiše, zimskom navlakom za hladnije dane. PILOT kišobran kolica omogućavaju Vašem djetetu da preuzme ulogu aktivnog avanturiste uz održavanje potpune udobnosti.

Svaki zaposleni roditelj treba obratiti pažnju na dodatnu opremu koja im olakšava ispunjavanje svakodnevnih obaveza. Držač čaše poslužiće za kafu koju niste imali vremena da popijete kod kuće. Prostrana i lako dostupna shopping korpa napravljena je da bude izdržljiva i omogući prostor za svakodnevnu kupovinu tokom šetnje.

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kišobran kolica
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe 274 - Kolica za bebe