Garancija 25 meseci KINDERKRAFT KOLICA ZA BEBE A-TOUR LIGHT GREY SET 3U1 - Kolica za bebe
1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT KOLICA ZA BEBE A-TOUR LIGHT GREY SET 3U1

Redovna cijena: 780 KM Cijena na rate bez kamate već od: 130 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Kinderkraft kolica za bebe

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Glavne prednosti
Za djecu od rođenja do 22 kg
2-u-1 sjedište: kolijevka i sportski dio u jednom
TRAVEL SISTEM - auto sjedište 0-13 kg i univerzalni adapteri
Točkovi otporni na probijanje
Praktičan pribor uključen

Udobnost i lakoća hodanja

Ovo su A-TOUR - 3-u-1 kolica za bebe, dizajnirana za djecu od rođenja do 22 kg, što je oko 4 godine. Kolica se razlikuju po kolijevci i sportskom sjedistu u jednom - nekoliko poteza i spremna su, ne morate da brinete o čuvanju odvojenih elemenata kolica kod kuće. Komplet uključuje auto sjedište od 0-13 kg i adaptere, zahvaljujući kojima možete da uključite auto sjedište u okvir, stvarajući SISTEM PUTOVANJA. A-TOUR je dizajniran za roditelje koji cijene mobilnost i slobodu hodanja, bez obzira gdje žive. Zbog toga je opremljen velikim točkovima sa jastučićima koje nije potrebno pumpati.

Pored toga, posjeduje tendu sa UPF50+ filterom, dodatni baldahin i ventilacioni panel, kao i univerzalni dušek za kolica i nosiljku. Sjedište možete podesiti u 3 položaja, a roditeljsku ručku u 8. Osim toga, ima ergonomski oblik, što dodatno olakšava vožnju kolica! A-TOUR je opremljen pogodnostima kao što su rotirajuća sigurnosna barijera koja olakšava stavljanje djeteta u sjedište, STOP & RIDE kočnica koja se upravlja odozgo, koja ne oštećuje cipele, i podesivi pojas u 5 tačaka.

Lagan i okretan
A-TOUR kolica za bebe su lagana i okretna. Zahvaljujući ručki, moći ćete lako da ga vozite jednom rukom. Kolica imaju prednje točkove koji se okreću za 360 stepeni koji se mogu lako zaključati za pravo kretanje ako je potrebno.

2-u-1 sjedište
A-TOUR ima posebno sjedište 2 u 1. Funkcioniše kao kolijevka i sjedište za šetnju. Zahvaljujući ovom rješenju, ne morate da gubite prostor za odlaganje posebne nosiljke kada je dijete preraste.

Veliki točkovi
A-TOUR kolica su laka za manevrisanje zahvaljujući 4 velika točka. Savršeno će se nositi i sa neravnim pločama za popločavanje i sa zbijenim šumskim stazama.

Multifunkcionalni
Da li je vaša beba prerasla kolijevku? Potreban je samo trenutak da se kolijevka pretvori u sportski dio. Da bi se beba lakše prilagodila novoj situaciji, možete da montirate kolica naprijed ili nazad u pravcu kretanja.

Pričvršćivanje sjedišta na okvir

A-TOUR nudi mogućnost pričvršćivanja autosjedišta od 0-13 kg na ram kolica. Beba je zaspala u autu, a vi morate da idete u kupovinu? Nekoliko poteza i možete ići bez gubljenja vremena.

Materijali
Okvir je napravljen od izdržljivog, jakog čelika
Neprobojni točkovi
Točkovi su veliki, napravljeni od gume sa pjenastim punjenjem, savršeni za svaki teren
Eko-koža
Drška i ograda kolica su obrađeni eko kožom
Poliester koji se lako čisti
Lako se čisti i brzo se suši

SPECIFIKACIJA:

Starost/težina/visina djeteta: od rođenja do 22 kg
Težina proizvoda: Težina kolica (sjedište i okvir): 12 kg
Težina samog sjedišta: 4 kg
Težina rama: 8 kg
Dimenzija proizvoda:
(D x Š x V)
Sklopljeni proizvod: 72 x 60 x 26 cm
Rasklopljeni proizvod: 105 x 60 x 90
Točkovi: Prednji 20 cm, zadnji 30cm
Komplet sadrži: 2-u-1 sjedište (kolijevka i sportski dio), ram, auto sjedište 0-13 kg
 Dodaci: držač za čašu, mreža protiv komaraca, kišna kabanica, zimska navlaka, torba za roditelje, adapteri
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kinderkraft kolica za bebe
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe 1334 - Kolica za bebe