KINDERKRAFT MILO NOSILJKA ZA BEBU GRAY - Kolica za bebe
1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT MILO NOSILJKA ZA BEBU GRAY

Redovna cijena: 105 KM Cijena na rate bez kamate već od: 18 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KKNMILOGRY0000

Kategorija: Nosiljka za bebe - Kengur

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Kinderkraft MILO je ergonomska nosiljka za djecu uzrasta od 3 mjeseca do oko 4 godine (20 kg).
Slobodne ruke roditelja i bliskost sa malim djetetom - to su važne karakteristike koje MILO nosiljka ispunjava.
Kinderkraft nosiljka za dijete MILO omogućava 2 položaja nošenja djeteta: na stomaku roditelja i na leđima, pružajući djetetu ergonomsko držanje (položaj žabe) što svakako utiče na pravilan razvoj mališana.
Zahvaljujući rješenjima koje poseduje MILO, nosiljka podstiče pravilan razvoj kukova i smanjuje rizik od razvoja displazije. Osim toga, nosiljka posjeduje kaiševe koje možete lako podesiti- skratiti. Zahvaljujući tome, nosiljka MILO se može prilagoditi veličini vašeg djeteta. Takođe možete lako i pojas oko struka kako bi vam nosiljka u potpunosti pristajala.

Ergonomska nosiljka MILO

MILO nosač za bebe omogućava vam da provodite vrijeme sa bebom kada je nosite na leđima ili na stomaku.
Sa MILO nosiljkom možemo ići sa bebom svuda imajući slobodne obe ruke.
Kupovina, odgovaranje na poruke, otvaranje vrata ili bilo koja druga aktivnost više ne predstavljaju problem roditeljima.

Sigurnost

Kinderkfaft MILO nosiljka za bebe pruža rješenje je prije svega usmereno na bezbjednost bebe. Dijete u MILO nosiljki uvijek zauzima ergonomski položaj - noge su složene u slovo M, a leđa zaobljena. S druge strane, prozračan materijal pruža dobru podršku za glavu. MILO takođe pruža udobnost tokom spavanja, kao i tokom šetnje sa roditeljem. Potvrda pravilnog položaja bebe, koja joj obezbjeđuje udobnost i pravilan razvoj kukova, nagrada je koju je MILO nosiljka dobila - sertifikakat Međunarodnog instituta za displaziju kukova. Osim toga, nosiljka ispunjava evropske bezbjednosne standarde definisane CEN TR 16512: 2015.

Udobnost na svakom koraku

Roditelji i djeca će cijeniti prednosti i udobnost korišćenja MILO nosiljke.
MILO se odlikuje preciznim uklapanjem u figuru roditelja, koja pruža čak 6 tačaka podešavanja. Osim toga, ne izaziva preveliki pritisak, jer su  kaiševi obloženi. Kaiševi su takođe mekani i široki, dobro raspoređuju težinu djeteta. Ukoliko želite da sakrijete trake na kaiševima, to je moguće zahvaljujući elastičnom sistemu. Dodatna prednost nosiljke MILO je široki kaiš sa džepom. U njega možete staviti male svakodnevne stvari koje želite da vam budu pri ruci.

Za sve – za manju i veću djecu

Nosiljka MILO je namenjen bebama starijim od 3 mjeseca. Jedino ograničenje vezano je za težinu djeteta – MILO nosiljka je pogodna za djecu do 20 kg težine. Omogućava vam da bebu nosite u dva položaja - na stomaku ili na leđima.

Prednosti korišćenja

Materijal od kojeg je napravljena nosiljka je kombinacija pamuka i poliestera. Pamuk je odgovoran za to što se materijal ne rasteže, dok se poliester lako čisti, brzo se suši, izdržljiv je i otporan na nabore.
Težina nosiljke je manja od 0,39 kg. Takođe se lako sklapa,MILO možete lako staviti u tašnu ili ranac.
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Nosiljka za bebe - Kengur
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe 1057 - Kolica za bebe