KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU 3D LUNO SHAPES YELLOW - Kolica za bebe
1208 - Kolica za bebe 1208 - Kolica za bebe 1208 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU 3D LUNO SHAPES YELLOW

Redovna cijena: 140 KM Cijena na rate bez kamate već od: 23 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KPLUSH00YEL0000

Kategorija: Podloge za igru / Baby Gym

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Glavne prednosti
30 pjenastih 3D djelova slagalice koje se mogu proizvoljno kombinovati
15 djelova sa oblicima izrezanim unutra
Gusta podloga - apsorbuje padove
Velika površina podloge (185 x 165 cm)

Za ležanje, učenje i igru
Predstavljamo LUNO SHAPES - prostirku od pene, koja se sastoji od 30 neobičnih slagalica. Savršena je prostirka za ležanje, igru, puzanje i prve korake. Napravljena je od materijala bezbednih za decu. LUNO SHAPES je debela prostirka - pruža mališanima dobru izolaciju od poda, bez obzira da li je otirač na panelima ili hladnim pločicama. U rasklopljenom stanju pruža veliki prostor za igru, odmor i učenje roditelja i dece - maksimalne dimenzije su 185 x 165 cm. Zahvaljujući slagalicama, LUNO SHAPES vam omogućava da rasporedite prostirku u različite konfiguracije, kao i da kreirate 3D čvrsta tela. Otirač možete lako preklopiti, a zahvaljujući priloženoj torbi možete je lako poneti sa sobom na put.

Podloga od debele pene
LUNO SHAPES je debljine 1,2 cm, što mališanima pruža dobru izolaciju od hladnog poda. Gruba površina prostirke podržava učenje puzanja i ustajanja, a zahvaljujući svojoj debljini, prostirka štiti kolena deteta prilikom pada.

Izaberite svoju konfiguraciju
Maksimalne dimenzije prostirke su 185 x 165 cm, ali zahvaljujući mogućnosti rasporeda svih ili nekih elemenata LUNO SHAPES, možete je rasporediti kako želite. Podlogu u svakom trenutku možete prilagoditi veličini stana, vrsti igre i potrebama bebe.

Uključeno 30 slagalica
LUNO OBLICI se sastoji od 30 slagalica od pene, od kojih 15 ima oblike izrezane u sredini. Oni razvijaju dečiju maštu i takođe omogućavaju detetu da nauči nove oblike. Takođe možete kreirati 3D oblike od slagalica.

Lagana i praktična podloga
Kada se slagalica sklopi, LUNO SHAPES  lako možete spakovati u priloženu torbu i poneti sa sobom gde god da krenete. Ovo takođe olakšava skladištenje i odlaganje.

Uvek čista
Podloga je vodootporna i štiti od mrlja od hrane i tečnosti tako što ih drži na površini. Beba je uprljala LUNO prostirku? Nema veze - samo obrišite prostirku krpom i možete se vratiti igranju!

Materijali:
EVA pena
Lako se čisti
Starost / težina / visina deteta: od 10 meseci
Težina proizvoda: 2 kg
Dimenzije prostirke nakon rasklapanja: 165 cm x 185 cm,
Dimenzije srednje slagalice: 31,5 x 31,5 cm, debljina 1,2 cm
Komplet uključuje: torbu za nošenje
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Podloge za igru / Baby Gym
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1208 - Kolica za bebe 1208 - Kolica za bebe 1208 - Kolica za bebe 1208 - Kolica za bebe 1208 - Kolica za bebe