KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU 3U1 TIPPY - Kolica za bebe
1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU 3U1 TIPPY

Redovna cijena: 165 KM Cijena na rate bez kamate već od: 28 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU 3U1 TIPPY

Kategorija: Podloge za igru / Baby Gym

Dodaj u korpu
Nema dezena.
3u1 edukativna prostirka, šator i podloga za igru
Originalni dizajn
Podstiče razvoj djeteta

Otkrijte Kinderkraft TIPPY edukativnu podlogu za igru
Kinderkraft TIPPY je jedinstvena edukativna prostirka sa prelijepom šarom i nazivima životinja na engleskom jeziku, koja se može koristiti na 3 načina već od prvih dana života djeteta.
Originalni dizajn i pažnja posvećena detaljima čine da podloga doda šarm svakoj dječijoj sobi.
Kinderkraft Tippy podloga pratiće mališana kroz faze - kao edukativna prostirka sa mekim trakama za glavu i edukativnim igračkama - dijete će poboljšati koordinaciju ruku i očiju. Zatim, kada vaša beba odraste, koristite šator za igru: odlična zabava za svaku dijete koje samostalno sjedi! Vaš mališan će biti oduševljen šatorom sa prozorom, koji će koristiti sve do predškolskog uzrasta. U međuvremenu, TIPPY možete poneti u šetnju – podloga je debela i prostrana, pa će vam poslužiti kao ćebe za piknik za vas i vaše dijete.

Edukativna 3u1 podloga
Kinderkraft TIPPY je jedinstvena prostirka sa 3 funkcije: edukativna prostirka sa lukovima za djecu, prostirka šator i posebna samostalna prostirka.
TIPPY podloga će služiti bebi od rođenja dugi niz godina. TIPPY  šator će učiniti igru zabavnom.

Podstiče razvoj djeteta
TIPPY edukativna prostirka podržava razvoj djeteta u prvim mjesecima života: podstiče ih da podignu glavu, protežu ruke za igračkama i okreću se sa stomaka na leđa i poboljšava koordinaciju ruku i očiju.

Igračke uz podlogu
U kompletu se nalaze igračke: plišana orka, plišana lasta sa trakama, zvečka sa plišanim listom, ogledalo i dvije šuštave igračke na prostirci.

TIPPY šator sa prozorom
Vaš mališan voli da se igra žmurke? TIPPY će biti savršen za njega!
Kinderkraft TIPPY šator ima 2 prozora sa platnenim zavjesama, zahvaljujući kojima roditelji mogu slobodno da vide iznutra i da se igra sa mališanom „žmurke“!

Lagana, mekana i sigurana
Podesivi kaiševi prostirke su napravljeni od mekog sunđera, zahvaljujući kojem roditelj može da bude spokojan  dok se dijete igra.
Čvrsto šivenje i nedostatak izbočenih djelovai su dodatni elementi koji povećavaju udobnost i sigurnost mališana.
Podloga je lagana, tako da je možete poneti sa sobom gdje god da krenete.

Neobičan dezen
TIPPY Kinderkraft podloga za igru ima zanimljiv dezen za najmlađe i veću površinu podloge od ostalih prostirki ovog tipa.
Sve to će vašem mališanu dati još više prostora za igru.
Na prostirkama su utisnuti kontinenti i životinje koje ih naseljavaju. Potpisane su na engleskom - u kasnijim godinama omogućiće vam da dijete naučiti neke reči na engleskom jeziku slobodno dok se igra.

Osnova prostirke i šatora su napravljeni od poliestera koji se lako čisti. Mogu se prati u mašini za pranje veša (program ručno pranje)
Igračke su napravljene od poliestera i visokokvalitetne plastike, bezbjedne za djecu
Trake za glavu su napravljene od mekog i fleksibilnog sunđera

Dimenzije:
Podloga: 92,5 cm x 140 cm
Visina sa ručkama za igračke 46 cm
Visina sa „štapovima“ i šatorom 140 cm
Težina 1,39 kg
Dimenzije i težina pakovanja: 505 k 110 k 585 mm / 2 kg
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Podloge za igru / Baby Gym
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe 1087 - Kolica za bebe