KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU SMARTPLAY SEA - Kolica za bebe
1510 - Kolica za bebe 1510 - Kolica za bebe 1510 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT PODLOGA ZA IGRU SMARTPLAY SEA

Redovna cijena: 135 KM Cijena na rate bez kamate već od: 23 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Podloge za igru / Baby Gym

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Glavne prednosti
2 u 1: edukativna prostirka i suvi bazen
Predivan nautički dizajn
Podržava razvoj čula
12 loptica u boji, 5 igračaka
Jastuk za ležanje na stomaku

Vreme je za podvodnu avanturu!

Evo SMARTPLAY SEA edukativne prostirke koja će vas i vaše dijete odvesti u podmorje! Ima prelijep dizajn i čak 5 plišanih igračaka koje razvijaju čula dodira, vida i sluha. Pored toga, ima dve funkcije: suvi bazen sa loptama i edukativnu prostirku. SMARTPLAY SEA prostirka je pogodna za najmlađu djecu, ali će se svidjeti i starijoj djeci. Samo podignite stranice prostirke da biste napravili zanimljivo igralište sa 12 šarenih lopti uključenih u set. SMARTPLAY SEA dolazi sa mekim jastukom. Podloga ima i posebno mjesto gde mališan može da baca loptice. Osnova prostirke se može prati u mašini na 30 stepeni. Vrijeme je za avanturu!

Obrazovna prostirka 2 u 1
SMARTPLAY SEA je dizajniran i za mlađu i za stariju djecu. Zahvaljujući prigušenim bojama, smiruje bebu, a otisci tjeraju najmlađu djecu da vježbaju čulo vida i voljno podižu glavu. Podloga takođe podržava razvoj dodira i sluha.

Suvi bazen sa loptama
SMARTPLAY SEA služi kao edukativna strunjača i igralište sa loptama. Sve što treba da uradite je da podignete stranice prostirke i bacite tamo pričvršćenih 12 šarenih loptica kako bi se vaše dijete odlično provelo.

Podvodna avantura
Prigušene boje će smiriti bebu, a prelijepa šara sa morskim životinjama omogućiće djetetu da doživi podvodne avanture. More, smiješna stvorenja podstiču dijete da dodirne prostirku, a roditelje: da pričaju o podvodnom svijetu i njegovim stanovnicima.

Uključene igračke i jastuk
Otirač dolazi sa 5 odvojivih igračaka: galeb koji škripi, avion zvečka, morska zvijezda zvečka, ribica sa šuštavim trakama i ogledalo u obliku oblaka. Mogu se slobodno zakačiti za trake za glavu, a njihovi lijepi oblici i boje podstaći će dijete da ispruži ruke. Otirač dolazi sa mekim jastukom koji podržava učenje ležanja na stomaku.

Za zabavu i odmor
SMARTPLAY SEA edukativna prostirka je debela i mekana, zahvaljujući čemu dobro izoluje od hladnog poda. Malisani će se rado igrati na njemu u svakoj prostoriji kuće. Prijatan na dodir materijal učiniće da dijete ne želi da napusti svoje igralište!

Lako se čisti
SMARTPLAY SEA se veoma lako čisti. Podloga prostirke može se prati u mašini na 30 stepeni, a ostatak - obrisati mokrom krpom. Brzo ćete spremiti prostirku za ponovno igranje!
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Podloge za igru / Baby Gym
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1510 - Kolica za bebe 1510 - Kolica za bebe 1510 - Kolica za bebe 1510 - Kolica za bebe 1510 - Kolica za bebe