KINDERKRAFT STOLICA ZA HRANJENJE LASTREE PINK - Kolica za bebe
930 - Kolica za bebe 930 - Kolica za bebe 930 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT STOLICA ZA HRANJENJE LASTREE PINK

Rasprodato

Code:

Kategorija: Hranilica

Nema dezena.
Kinderkraft LASTREE stolica za hranjenje je 2u1 proizvod – udobna ležaljka i visoka stolica za hranjenje!
Zahvaljujući mogućnostima i prilagodljivim funkcijama, Kinderkraft LASTREE dječija hranilica predviđena je za uzrast od rođenja do 3 godine (težine do 15kg).
Naslon na stolici ima mogućnost podešavanja položaja u tri pozicije, sjedeći, polusjedeći i ležeći, a visina stolice za hranjenje može se podesiti u 5 nivoa.
Udobni točkovi olakšavaju pomjeranje stolice, a moderni teraco uzorak u kombinaciji sa klasičnim dizajnom čini LASTREE stolicu za hranjenje pogodnim za mnoge enterijere.
 
 
Ležaljka za najmlađe
Kinderkraft LASTREE 2 u 1 visoka stolica služi kao ležaljka (za djecu do 9 kg). Široko, mekano sjedište omogućiće bebi da prati roditelje u svakodnevnim aktivnostima. Ležaljka se može postaviti u niski i visoki položaj. Zauzvrat, podesivi naslon u ležećem položaju omogućiće mališanu da se udobno odmara u bilo kom trenutku.
 
Stolica za hranjenje
Kinderkraft LASTREE takođe funkcioniše i kao sklopiva stolica za hranjenje (za djecu do 15 kg). Visina sjedišta može se podesiti na 5 nivoa, dok će dodatni oslonac za noge malim nogama pružiti odgovarajuću potporu.
 
Luk sa  2 viseće igračke
Komplet uključuje luk sa 2 igračke koje će zainteresovati dijete i podstaći ga da podigne ruke. Igračke različitih tekstura podstiču osjećaj dodira, a mališanu pružaju puno zabave.
 
 
Prilagođeno djetetu
Kinderkraft LASTREE stolica za hranjenje ima naslon za leđa koji se može postaviti u 3 položaja. U položaju ležaljke mogu se rasklopiti u ležeći položaj, zahvaljujući čemu će beba moći da se odmori nakon emocionalnog sastanka. Najviši položaj naslona namjenjen je stolici za hranjenje. LASTREE će se prilagoditi vašem djetetu za nekoliko trenutaka!
 
Odgovara raznim stolovima
LASTREE ima mogućnost podešavanja visine sjedišta do 5 nivoa. Imate li neobičan sto u kuhinji? Ili možda više volite da hranite bebu dok sjedi u udobnoj fotelji? LASTREE možete prilagoditi ne samo djetetu, već i svojim željama.
 
Dvostruki, podesiv poslužavnik
Šta bi visoka stolica bila bez pristojnog, podesivog poslužavnika koji se može odvojiti i očistiti za kratko vrijeme? U LASTREE-u možete postaviti ležište na 3 različite udaljenosti od sjedišta, a možete ga i potpuno rastaviti ako je potrebno.
 
 
Podesivi oslonac za noge
Bebe rastu iznenađujuće brzo - zato je LASTREE opremljen podesivim osloncem za noge koji će malim nogama pružiti odgovarajuću potporu. Možete ga lako prilagoditi visini djeteta.
 
Dodatni oslonac za noge za djecu
Uz stolicu se nalazi i dodatni oslonac za noge za najmlađu djecu. Zahvaljujući njemu, udobnost ležanja, igranja i učenja  biće još bolja.
 
Zauzima malo prostora kada se sklopi
Stolica se lako može preklopiti i postaviti u ugao kuhinje ili trpezarije. Da biste smanjili njene dimenzije, možete i potpuno rastaviti poslužavnik i pričvrstiti ga na noge - stolica će zauzeti još manje prostora.
 
Sigurnost u bilo kom položaju
LASTREE je opremljen čvrstim sigurnosnim pojasevima u 5 tačaka. Podesivi su, izdržljivi i podesivi  na 2 visine. Oni će vašem djetetu pružiti sigurnost i udobnost kako u ležanju u ležaljci, tako i u sjedećem položaju.
 
 
4 točka za lako kretanje
Da li vaše djete voli da jede svuda osim u trpezariji? Od sada to nije problem - zahvaljujući točkovima koji se mogu postaviti na noge stolice, LASTREE možete brzo premjestiti iz sobe u sobu. Točkovi su tihi i mekani, ne grebu pod.
 
 
Reverzibilni, stilski terrazzo uložak
Zahvaljujući dvostranom umetku za nekoliko trenutaka možete potpuno promjeniti izgled stolice. Uložak ima jednu stranu u bezvremenskoj bijeloj boji, koja je savršena kao ležaljka. Na drugom ćete pronaći trendovski teraco uzorak koji će oživjeti svaku prostoriju - lako se čisti, što je posebno važno kada pokušavate da jedete sami.
 
 
Džep za sitnice
Na zadnjoj strani naslona nalazi se dodatni džep za sitnice. Tamo možete staviti vlažne maramice, svog omiljenog medvjedića ili pelenu.
 
Praktična korpa ispod sjedišta
Beba se uprljala šargarepom? Ili je možda opet sipala sok u poslužavnik? Ako su vam potrebne maramice, rezervna duda ili pelena pri ruci, sigurno će Vam poslužiti korpa ispod sjedišta. Smjestiće svu dodatnu opremu potrebnu za večeru.
 
Lako se čisti
 
LASTREE je prekriven presvlakom od eko kože. Ako beba zaprlja stolicu tokom ručka, samo obrišite sjedište i naslon vlažnom krpom, a zatim ih obrišite suvim. Jednostavno ih je održavati godinama.
 
Materijali
Eko-koža
Izdržljivo i lako za održavanje sjedište
 
Kinderkraft LASTREE
Čelik
Čvrsta i otporna konstrukcija
 
Kinderkraft LASTREE
Pliš
Plišane igračke
 
Specifikacija
Marka: Kinderkraft
Model: Lastree
Rasklopljena stolica: 118,5 x 50 x 16 cm
Preklopljena stolica: 103 x 50 x 64,5 cm
Visina nivoa: nivo 1: 86 cm,
nivo 2: 90 cm,
nivo 3: 95 cm,
nivo 4: 98 cm,
nivo 5: 103 cm.
Naslon: 42,5 x 44,5 cm
Sjedište: 30,5 x 25 cm
Tacna: 33 x 51,5 x 3 cm
Težina: 8,5 kg
Dimenzije i težina kutije: 56 cm x 25,5 cm x 65 cm / 10,2 kg
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Hranilica
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
930 - Kolica za bebe 930 - Kolica za bebe 930 - Kolica za bebe 930 - Kolica za bebe