KINDERKRAFT STOLICA ZA LJULJANJE FELIO STONE GREY 2020 - Kolica za bebe
757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT STOLICA ZA LJULJANJE FELIO STONE GREY 2020

Redovna cijena: 165 KM Cijena na rate bez kamate već od: 28 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KKBFELOGRY000N

Kategorija: Stolice za ljuljanje

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Kinderkraft stolica za ljuljanje FELIO je idealno rejšenje za Vaše dijete. Kombinuje funkciju stolice za ljuljanje i stolice za hranjenje.

Podešavanje položaja naslona obezbjeđuje Vašem djetetu udobnost bilo da spava ili aktivno posmatra okolinu.

Stolica za ljuljanje FELIO je napravljena za korišćenje od rođenja. Proizvedeno je u skladu sa zahtjevima evropskog sigurnosnog standarda EN 12790.

Karakteristike:
  •  Stolica za ljuljanje i stolica za hranjenje u jednom proizvodu
  •  Podešavanje naslona od sjedećeg do ležećeg položaja
  •  Sigurnosni pojas u 3 tačke
  •  Jednostrana viseća igračkica za bebe
  •  8 zvukova sa tri nivoa jačine zvuka
  •  Funkcija vibracije ljuljanja (3 nivoa)
  •  Čvrsta ali lagana struktura
  •  Lako sklapanje i odvijanje
  •  Za uzrast od 0+

Sjedište ima otpornu, mekanu dječiju prostirku- jorgančić čime možete da omotate bebu kada je potrebno. Takođe možete uključiti i umirujuću funkciju vibracije (moguće je 3 nivoa), kao i jednu od 8 melodija (kontrola jačine zvuka u tri koraka), omogućujući djetetu stimulaciju koja doprinosi razvoju.

FELIO stolica za ljuljanje opremljena je igračkom za bebe što će poboljšati koordinaciju i maštu djeteta. Igračke se mogu okačiti na stolicu za ljuljanje što će biti prava zabava za Vašu bebu. Svaka igračkica stimuliše čula dodira i slušanja, pruža atraktivnu zabavu i što je najvažnije izmamiće osmijeh Vašem djetetu! Položaj bebe je uvijek bezbjedan i udoban. Beba je obezbjeđena sigurnosnim pojasom sa 3 tačke a vrlo jednostavno možete podesiti naslon od sjedećeg do ležećeg u zavisnosti od potrebe.

Sa stabilnom laganom strukturom FELIO stolica za ljuljanje ne odgovara samo potrebama djeteta već i roditeljima. Stolica za ljuljanje se vrlo jednostavno može sklopiti – samo u nekoliko poteza. Obezbjeđena je mrežom protiv komaraca što će štititi Vaše dijete od insekata ukoliko ste na otvorenom.

FELIO stolica za ljuljanje je prijatna na dodir, udobna za korišćenje a prije svega bezbjedna. Stolica za ljuljanje FELIO je preporuka iz fabrike Kinderkrat za sve roditelje koji žele svom djetetu da pruže najudobnije!
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Stolice za ljuljanje
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe 757 - Kolica za bebe