Kinderkraft stolica za ljuljanje finio black/white - Kolica za bebe
719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe

Kinderkraft stolica za ljuljanje finio black/white

Redovna cijena: 219 KM Cijena na rate bez kamate već od: 37 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: KKBFINOBLK0000

Kategorija: Stolice za ljuljanje

Dodaj u korpu
Nema dezena.


Drvena stolica za ljuljanje FINIO veoma je udobna i prilagođava se prirodnom kretanju Vašeg djeteta.
FINIO stolica za ljuljanje predviđena je za korišćenje od rođenja djeteta i ima visok kapacitet opterećenja.
Ova multifunkcionalna stolica za ljuljanje može biti i ležaljka za bebu, a kasnije i stolica za ljuljanje za starije dijete.
Mekani plišani materijali učiniće da Vašoj bebi bude udobno tokom boravka u njoj. Održavanje je veoma jednostavno, navlaku možete prati u mašini na 30 stepeni.
Podesivi sigurnosni pojasevi u tri tačke vezivanja ojačani su udobnim ramenim jastučićima.
Bočne stranice stolice za ljuljanje FINIO presvučene su mekanim materijalom kako bi bebu zaštitili od kontakta sa metalnom konstrukcijom.
Pretvaranje ljuljaške u ležaljku traje samo nekoliko sekundi. Mogućnost ljuljanja možete blokirati kako biste dobili stabilnu stolicu/ležaljku.
Drveni nogice/klizači napravljeni su od izdržljivog drveta bukve koji se veoma jednostavno mogu podesiti kako biste dobili stolicu za ljuljanje za starije dijete.

Drvena stolica za ljljanje FINIO je kompatibilna sa stolicom za hranjenje FINI. Kupovinom proizvoda hranilica za bebe FINI, proizvod FINIO možete nadograditi kao što je prikazano na slikama br.10 i br.12.

 

Predviđena za korišćenje 0+
Težina proizvoda: 3,5 kg
Širna: 47 cm
Dužina: 73 cm
Visina u ležećem položaju: 46 cm
Visina u polu ležečem položaju: 54 cm

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Stolice za ljuljanje
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe 719 - Kolica za bebe