KINDERKRAFT TRICIKL 3U1 4TRIKE SUNFLOWER BLUE - Kolica za bebe
1230 - Kolica za bebe 1230 - Kolica za bebe 1230 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT TRICIKL 3U1 4TRIKE SUNFLOWER BLUE

Redovna cijena: 200 KM Cijena na rate bez kamate već od: 33 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Guralice

Dodaj u korpu
Nema dezena.
Nema dezena.
Tricikl 3u1 4TRIKE Kinderkraft

Sklopivi tricikl 4TRIKE biće savršen prijatelj zabave na svježem vazduhu bez obzira na to hoće li vaš mališan voziti tricikl ili mini bicikl bez pedala. 4TRIKE spaja funkcije čak 3 proizvoda: 
Mini tricikl-guralice (za djecu od 1. godine),
Mini bicikl guralica bez pedala (za  djecu od 2. godine)
Tricikli sa pedalama (za djecu od 2.godine)

Zamislite svjež vazduh i vjetar u kosi – a sve to u pratnji toplih sunčevih zraka koje padaju na nasmijano dječije lice. U jednu ruku uzmite kacigu, a u drugu lagan i praktičan bicikl i smjelo krenite u pustolovinu u sva 4 godišnja doba! Kinderkraft 4TRIKE je osmišljen tako da podstiče razvoj motoričkih sposobnosti vašeg mališana.  

Tricikl 4TRIKE prilagođava se sposobnostima djeteta koje raste – mališanu omogućuje radovanje vožnji već od 1. godine života. Uz njega će dijete zavoljeti fizičku aktivnost jer omogućava sigurno učenje vožnje na bicikli. Kinderkraft 4TRIKE jedinstven je proizvod za djecu koji pruža brzu promenu funkcije bez korištenja alata. Zahvaljujući konstrukciji od aluminijuma,tricikl je veoma stabilan i lagan i zato, ako mališan poželi da upoznaje svijet na svojim nogama, bez problema možete uhvatiti bicikl pomoću ručke na upravljaču i ponijeti sa sobom kako biste pratili svog malog istraživača. 

Ako vaše dete voli raznolikost, uz tricikl Kinderkraft 4TRIKE svakoga dana ga čeka nešto novo. Mališan može sam odlučiti koju funkciju će koristiti, a vi je možete promijeniti u nekoliko poteza.  Podesivo sjedište omogućava još bolje prilagođavanje tricikla visini djeteta, a protivklizne ručke na upravljaču osiguravaju čvrsto hvatanje. Pažljiva obrada, zaobljeni oblik i puni točkovi od pene povećavaju sigurnost mališana tokom vožnje.Kinderaft ticikl 4TRIKE je savršen za učenje vožnje: ima funkciju ograničenog okretanja upravljača da bi se smanjio rizik od gubitka ravnoteže i pada. Osim toga, u svakom trenutku možete odvojiti pedale (da biste pretvorili 4TRIKE tricikl u bicikl bez pedala) i staviti ih ispod udobnog sedišta.Uvijek će biti nadohvat ruke.

A kad je vreme za odlazak kući, bez problema možete sklopiti tricikl u kompaktne dimenzije. Kada se zabava završi, 4TRIKE se može lako odložiti u ormar ili ćošak sobe – zahvaljujući malim dimenzijama ne zauzima puno mjesta. Tricikl 4TRIKE se može koristiti i kod kuće. Loši vremenski uslovi nisu više nije strašno – mališan može lagano vježbati vožnju kod kuće! Točkovi od pjene su tihi i ne oštećuju pod. Možete ga ponijeti i na ljetovanje – zbog kompaktnih dimenzija i mogućnosti sklapanja savršen je za svako putovanje. Uz 4TRIKE nećete odoljeti zajedničkoj zabavi – uz njega će svaka šetnja biti nezaboravna. 

Prednosti
Sigurnost:
Ograničeno okretanje upravljača sprečava prekomjerno, naglo skretanje upravljača tokom učenja vožnje na biciklu.
Protivklizne ručke na upravljaču rukicama osiguravaju čvrsto hvatanje i bolju kontrolu nad upravljačem.
Tricikl je pažljivo obrađen, ima zaobljene rubove i nema elemente koji mogu izazvati povrede.
Puni točkovi od pene povećavaju sigurnost tokom vožnje – odlični su za učenje vožnje kod kuće i za zabavu napolju. Laki su i izdržljivi.

Udobnost:
Uz udobno, profilisano i anatomsko sedište svaka će vožnja – čak i najduža – biti za dijete vrlo ugodna!
4TRIKE omogućava jednostavnu i brzu promenu funkcije bez korištenja alata. Možete to lako učiniti kod kuće prije odlaska u šetnju, kao i tokom same šetnje!
Pedale koje se odvajaju bez korištenja alata (da biste pretvorili 4TRIKE tricikl u guralicu) mogu se pričvrstiti ispod sjedišta. Uvijek su nadohvat ruke i ne gube se tokom šetnje.
Posebna ručka na upravljaču se koristi za prenošenje tricikla. Ako mališan želi krenuti u pustolovinu peške ili kad se morate penjati uz stepenice, ručka vam olakšava prenošenje tricikla. 
Zbog čvrstog i vrlo lakog okvira od aluminijuma 4TRIKE istovremeno je izdržljiv i lak za prenošenje. Okvir je otporan na koroziju.
Lagan mehanizam i praktični dugmići omogućuju laku promenu funkcije i sklapanje tricikla. Bez problema ga možete nositi i odložiti.
Sklapanje u kompaktne dimenzije omogućava stavljanje tricikla i u mali prtljažnik. Možete ga odložiti i u ormar.

Funkcionalnost:
3 u 1 – tricikll-guralica za djecu od 1. godine, bicikl guralica bez pedala i tricikl sa pedalama.
Funkcije se mogu lako menjati. Dovoljno je okrenuti i spojiti točkove dok se ne začuje tihi „klik“ i blokirati spojnicom! Da biste pretvorili bicikl u tricikl, skinite spojnicu i rastavite nožice.
4TRIKE je pogodan za djecu od 1. godine života do oko 5 godina (maksimalno 25 kilograma). Guralica se može koristiti do oko 2 godine, minibicikl bez pedala do 4 godine, a tricikl s pedalama do oko 5 godina.
Mekano sedište se može podešavati – ima dodatnu cijev koja povećava opseg podešavanja za ukupno 4 centimetra.
Tricikl se jednostavno montira – dovoljno je rasklopiti tricikl i upravljač, a zatim staviti sjedište na okvir. Sve to bez korištenja alata! Mijenjajte funkcije u nekoliko jednostavnih pokreta.

Izrada
Materijali
Okvir: aluminijum
Točkovi: EVA pjena
Ručke upravljača: TPR
Sjedište: TPU

Dimenzije:

Rasklopljen tricikl:
dužina: 88,5 cm 
visina: 50 cm
širina: 43 cm

Dimenzije sklopljenog tricikla:
širina: 43 cm
visina: 47,5 cm
dubina: 34 cm

Točkovi:
zadnji: 17 cm
prednji: 21 cm
Ostalo:
Visina upravljača od zemlje: 50 cm
Visina sjedišta od zemlje: 27 cm – 29 cm i 33 cm – 35 cm
Sjedište-pedale: oko 35 cm
Volan-sjedište: 30 cm
Najniži položaj sjedišta: 27 cm
Najviši položaj sjedišta: 35 cm
Dužina okvira: 52,5
Širina upravljača: 29 cm
Razmak zadnje osovine u najširem položaju: 45 cm
Udaljenost sjedišta od zemlje: 28 – 35 cm

Težina bicikle: 4,2 kg
Maksimalna starost: 5,5 godine
Maksimalna težina: 25 kg

Dimenzije kutije: 37 x 30 x 41 cm 
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Tricikli
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 12m
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porijekla: Kina
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Guralice
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1230 - Kolica za bebe 1230 - Kolica za bebe 1230 - Kolica za bebe 1230 - Kolica za bebe 1230 - Kolica za bebe