Krevet za djecu ANIMALS 180x80 cm White acma VII - Kolica za bebe

Krevet za djecu ANIMALS 180x80 cm White acma VII

Redovna cijena: 450 KM Cijena na rate bez kamate već od: 75 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: ACMKRAN180X80

Kategorija: Kreveti za djecu do 12 godina

Dodaj u korpu
609 - Kolica za bebe 609 - Kolica za bebe 609 - Kolica za bebe 609 - Kolica za bebe 609 - Kolica za bebe 609 - Kolica za bebe

Acma VII krevet za djecu dimenzija 180x80 cm ističe se stranicama u obliku omiljene životinjice Vašeg djeteta. Bilo da birate krevet za dječake ili krevet za djevojčice svako može pronaći odgovarajući model krevetića za djecu. Svi naši dječiji kreveti su atestirani i garantuju bezbjedno i udobno korišćenje.

 

Sve ivice dječijeg kreveta su pokrivene posebnim PVC materijalnom

Dječiji krevet ima šarene otiske koji su napravljeni od ekoloških boja koje su potpuno bezbjedne za Vaše dijete

Krevet za djecu se veoma jednostavno može očistiti vlažnom krpom

Maksimalno opterećenje kreveta za djecu je do 100 kg

Dječiji krevet posjeduje bočne zaštitne stranice

Uz krevet dobijate GRATIS dušek debljine 6 cm. Dušek je napravljen od specijalne pjene velike izdržljivosti i presvučen je hipoalergenim materijalom.

 

Postanite i Vi zadovoljni kupac naših dječijih kreveta i odezbjedite najbolje za Vaše mališane. Montaža kreveta za djecu je izuzetno jednostavna. Uz alat i uputstvo za montažu koje se nalazi unutar paketa potrebno je samo 15 minuta i Vaš krevet za dijete je spreman za upotrebu!

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kreveti za djecu do 12 godina
Brend: Acma
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
Nema galerije.