U našoj širokoj ponudi kreveta za decu možete naći dečije krevetiće vrhunske izrade i modernih dezena koji omogućavaju vašoj deci neophodnu udobnost tokom spavanja. Obradujte vaše najmlađe dečijim krevetom za spavanje na čijim stranicama se nalaze njegovi omiljeni crtani junaci. Naši dečiji kreveti se proizvode u nekoliko dimenzija, koje će odgovarati svakom mališanu. Bilo da birate elegant krevet za decu ili pine wood krevet za decu, mi Vam možemo pomoći sa velikim izborom dezena dećijih krevetića koji su dostupni za kupovinu.

Jaka i stabilna konstrukcija, zaobljene ivice ojačane dodatnom zaštitnom ogradicom ili dečiji kreveti izrađeni od punog drveta garantuju bezbednost i dugotrajnost dečijeg kreveta. Boje koje se koriste u završnoj obradi su organske i zadovoljavaju sve ekološke standarde. Uz svaki dečiji krevet dobijete dušek GRATIS! Dušek za ovaj dečiji krevet je debljine 6 cm.

Dodatne fioke predstavljaju praktičan dodatak krevetićima za decu. Kvalitetna izrada dodatne fioke daje dodatni prostor ispod samog dečijeg kreveta pogodan za izlaganje garderobe, posteljine ili igračaka. Fioka nije fiksirana, lako je pokretljiva uz pomoć točkića pa je sa lakoćom možete pomerati.