Garancija 25 meseci KUNERT ROY KOLICA ZA BEBE SET 3U1 - Kolica za bebe
1206 - Kolica za bebe

KUNERT ROY KOLICA ZA BEBE SET 3U1

Redovna cijena: 970 KM Cijena na rate bez kamate već od: 162 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Kunert kolica za bebe

Dodaj u korpu
1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe

Lagana, multifunkcionalna i kompaktna

Roy su nova lagana i okretna kolica malih dimenzija. Ima udobnu i mekanu nosiljku i postavu koja je prijatna na dodir, što detetu daje dodatnu udobnost.

 

Mekana kolevka

Roy su multifunkcionalna, kompaktna kolica koja vašem detetu pružaju pravu udobnost svakog dana. Roditelji cene ovaj model zbog visoke funkcionalnosti, laganog dizajna i izuzetnog komfora za male putnike.


 

Pouzdana i multifunkcionalna

Multifunkcionalna kolica Roy, kompaktna i veoma izdržljiva, pružaju detetu adekvatan komfor svaki dan. Produžena tenda kolica pruža dodatnu zaštitu detetu, a praktična korpa na dnu kolica idealna je za odlaganje svih stvari potrebnih detetu i majci tokom šetnje. Proširena tenda kolevke pruža dodatnu zaštitu detetu tokom vetrovitog vremena i omogućava vam da posmatrate bebu dok spava. Praktična korpa na dnu kolica idealna je za odlaganje svih stvari potrebnih bebi i mami tokom šetnje.

 

Kolevka od meke tkanine (umetak za bebe) montira se direktno na rasklopljeno sedište kolica

 

Ram kolica je napravljen od aluminijuma, što ga čini izuzetno laganim i lakim za nošenje

 

Kompaktna kolica koja se sklapaju na malu veličinu. Možete ih lako poneti na putovanje. Uklopiće se skoro svuda i rasklapaju se za tren oka.

 

Neprobojni gel točkovi su tihi i ne zahtevaju održavanje. Točkovi kolica su opremljeni podesivim sistemom amortizacije, zahvaljujući kojem se lako mogu nositi sa bilo kojom površinom.

 

Dušek za nosiljku je mekan i pruža detetu visok komfor. Napravljen je od delikatne tkanine. Dušek za kolevku je odgovarajuće mekan i pruža detetu visoku udobnost u vožnji. Fleksibilna poliuretanska pena pruža udobnost i amortizuje dete tokom svakodnevnih šetnji i putovanja.

Set 3u1 kolica za bebe uključuje:

 

Ram sa točkovima

Sportsko sedište

Kolevka za bebu

Dečije auto sedište

Zimska navlaka za sportsko sedište i kolevku posebno

Torba za mamu

Shopping torba na ramu dečijih kolica

Kišna kabanica

Mrežica protiv insekata


SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kunert kolica za bebe
Brend: Kunert
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
1206 - Kolica za bebe