Garancija 25 meseci KUNERT ROY KOLICA ZA BEBE SET 3U1 - Kolica za bebe
1206 - Kolica za bebe

KUNERT ROY KOLICA ZA BEBE SET 3U1

Redovna cijena: 1.060 KM Cijena na rate bez kamate već od: 177 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Kunert kolica za bebe

Dodaj u korpu
1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe 1206 - Kolica za bebe

Lagana, multifunkcionalna i kompaktna

Roy su nova lagana i okretna kolica malih dimenzija. Ima udobnu i mekanu nosiljku i postavu koja je prijatna na dodir, što djetetu daje dodatnu udobnost.

 

Mekana kolijevka

Roy su multifunkcionalna, kompaktna kolica koja vašem djetetu pružaju pravu udobnost svakog dana. Roditelji cijene ovaj model zbog visoke funkcionalnosti, laganog dizajna i izuzetnog komfora za male putnike.


 

Pouzdana i multifunkcionalna

Multifunkcionalna kolica Roy, kompaktna i veoma izdržljiva, pružaju djetetu adekvatan komfor svaki dan. Produžena tenda kolica pruža dodatnu zaštitu djetetu, a praktična korpa na dnu kolica idealna je za odlaganje svih stvari potrebnih djetetu i majci tokom šetnje. Proširena tenda kolijevke pruža dodatnu zaštitu djetetu tokom vjetrovitog vremena i omogućava vam da posmatrate bebu dok spava.

 

Kolijevka od meke tkanine (umetak za bebe) montira se direktno na rasklopljeno sjedište kolica

 

Ram kolica je napravljen od aluminijuma, što ga čini izuzetno laganim i lakim za nošenje

 

Kompaktna kolica koja se sklapaju i zauzimaju malo prostora. Možete ih lako ponijeti na putovanje. Uklopiće se skoro svuda i rasklapaju se za tren oka.

 

Neprobojni gel točkovi su tihi i ne zahtjevaju održavanje. Točkovi kolica su opremljeni podesivim sistemom amortizacije, zahvaljujući kojem se lako mogu nositi sa bilo kojom površinom.

 

Dušek za nosiljku je mekan i pruža djetetu visok komfor. Napravljen je od delikatne tkanine. Dušek za kolijevku je odgovarajuće mekan i pruža djetetu visoku udobnost u vožnji. Fleksibilna poliuretanska pjena pruža udobnost i amortizuje dijete tokom svakodnevnih šetnji i putovanja.

Set 3u1 kolica za bebe uključuje:

 

Ram sa točkovima

Sportsko sjedište

Djecije autosjediste

Kolijevka za bebu

Zimska navlaka za sportsko sjedište i kolijevku posebno

Torba za mamu

Shopping torba na ramu dječijih kolica

Kišna kabanica

Mrežica protiv insekata

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kunert kolica za bebe
Brend: Kunert
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
1206 - Kolica za bebe