Lionelo dječja igraonica/vrtić Willow XL, Grey Concrete - Kolica za bebe
1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe

Lionelo dječja igraonica/vrtić Willow XL, Grey Concrete

Rasprodato


Code:

Kategorija: Ogradice za djecu

Nema dezena.
Willow XL igraonica/vrtić je proizvod koji će Vam omogućiti da svojoj bebi stvorite siguran prostor za samostalno provođenje vremena. Meke mrežaste stranice ne samo da smanjuju rizik od udarca, već također osiguravaju cirkulaciju zraka i omogućuju vam da držite svog mališana na oku čak i iz daljine. Dva bočna ulaza s patentnim zatvaračem omogućuju stalnu kontrolu prostora. Sve komponente su zaštićene slojem pjene i nalaze se s vanjske strane ogradice, tako da im dijete nema pristup. S druge strane, velika veličina proizvoda znači da se djeca mogu slobodno igrati, vježbati puzanje ili napraviti prve korake.


• SIGURAN PROSTOR ZA IGRU Willow igraonica pruža prostor za sigurnu i slobodnu igru vašeg djeteta. Veličina ogradice omogućuje vašoj bebi slobodno kretanje, vježbanje prevrtanja s trbuščića na leđa, puzanje i prve korake, ali bez rizika da izađe iz predviđenog prostora. Tkanina na dnu igraonice pruža čist prostor za svakodnevnu igru. 

• PODRŠKA ZA RODITELJE Zahvaljujući odvojenom prostoru za igru, roditelj može obavljati i druge obveze dok je mališan na sigurnom mjestu. Dva bočna ulaza s patentnim zatvaračem omogućuju potpunu kontrolu prostora - patentni zatvarač je s vanjske strane, tako da ih samo roditelj može odlučiti otvoriti. Proizvod se može rasklopiti i sklopiti bez upotrebe alata, a kompaktna veličina i uključena torba olakšavaju pohranu. Materijal igraonice se lako čisti, tako da će proizvod trajati mnogo godina. 

• MREŽASTE STRANICE Visoke stranice igraonice izrađene su od mreže koja ne samo da osigurava cirkulaciju zraka, već jamči i dobru vidljivost kako bi roditelj mogao kontrolirati što se događa s mališanom. Mekane strane minimiziraju rizik od mogućeg udara, a dizajn koji podsjeća na medvjeđe uši potiče djecu da se samostalno igraju unutar ogradice. 

• STABILNA KONSTRUKCIJA Radi sigurnosti bebe, sve komponente se nalaze s vanjske strane igraonice i dodatno su obložene zaštitnom pjenom. Cijela konstrukcija ojačana je čeličnim cijevima promjera 2,5 cm kako bi se osigurala stabilnost. Zatvarači se također nalaze s vanjske strane ogradice i nedostupni su djeci, tako da samo roditelj može kontrolirati zatvaranje i otvaranje bočnih ulaza. Na uglovima igraonice nalaze se 4 gumena čepića koji jamče izvrsno prianjanje čak i na skliskim površinama kao što su pločice, što proizvod čini prikladnim za svaki prostor. 

• SVOJSTVA: Dob: 0-48 mjeseci 
Okvir: čelik 
Materijal: Oxford 210D poliester 
Dimenzije: 187 x 207 x 68 cm Težina proizvoda: 9 kg
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Ogradice za djecu
Brend: LIONELO
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla:
1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe 1626 - Kolica za bebe