10% MOMI BICIKL TOBIS SA  MJEHURICIMA, SVIJETLOM I ZVUKOM, PINK - Kolica za bebe
1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe

MOMI BICIKL TOBIS SA MJEHURICIMA, SVIJETLOM I ZVUKOM, PINK

Redovna cijena: 120 KM Akcijska cijena: 108 KM Cijena na rate bez kamate već od: 18 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Guralice

Dodaj u korpu
Nema dezena.

MoMi TOBIS je stabilan i siguran balans bicikl koji osigurava puno zabave!

Dizajn bicikla sigurno ce ukrasti srce svakog djeteta, a mjehurici će ga potpuno ocarati!

Balans bicikl MoMi TOBIS je savrsen bicikl za Vaše malisane. Stabilan je, siguran, cool dizajna i jedinstvenih karakteristika. Bicikl se moze koristiti na otvorenom i u zatvorenom prostoru – tockovi su sigurni za pod.

MoMi TOBIS dizajniran je u dvije boje. Uz njegovu formu savrseno pristaju nijanse pastelno ruzicaste te kombinacija mint i sive.

To je apsolutni hit i novi proizvod! Bicikl proizvodi mjehurice! Možete ga ukljuciti pritiskom na samo jedno dugme tako da je lako cak i za dvogodisnjaka! Mislim, ko ne voli mjehurice?!

Mjehurici nisu jedina atrakcija! Dijete bez napora moze ukljuciti trubu i svjetlo koje mijenja boje. MoMi TOBIS je bicikl za super cool voznju za Vase malisane!

MoMi TOBIS nije samo atraktivan zbog svojih funkcija, već je i vrlo praktican i siguran te pomaze u razvoju motorickih sposobnosti. Na upravljacu se nalaze jastucici protiv klizanja, koji jacaju stisak djeteta. Upravljac ima podesavanje visine u 3 tacke, tako da ga mozete prilagoditi svom djetetu.

Sjedalo je siroko i udobno. Ispod sjedala nalaze se baterije i spremnik za tecnost s mjehuricima. Sve je sigurno zasticeno od djece (alat za bicikl ukljucen je u paket).

Osnovne karakteristike:
• bubble funkcija – ukljucuje se jednim dugmetom
• tipka za promjenu boje prednjeg svjetla
• truba
• ergonomski, protuklizni upravljac
• upravljac podesiv po visini u 3 tacke
• udobno sjedalo
• jednostavno sastavljanje
• jedinstven dizajn
• prikladno za djecu od 24 mjeseca (od 2 godine starosti)
• maksimalna nosivost do 20 kg

Tezina: 2 kg

Dimenzije: 56x32x45,3cm

Baterije: 3xAA

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Guralice
Brend: MOMI
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla:
1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe 1212 - Kolica za bebe