AVIONAUT PIXEL AUTOSJEDALICA 0-13kg - Kolica za bebe
952 - Kolica za bebe 952 - Kolica za bebe 952 - Kolica za bebe

AVIONAUT PIXEL AUTOSJEDALICA 0-13kg

Redovna cijena: 560 KM Cijena na rate bez kamate već od: 93 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu

Dodaj u korpu
Nema dezena.

Zašto odabrati PIXEL
AVIONAUT Pixel je najlakša autosjedalica na tržištu sa samo 2.5kg težine. Uprkos izuzetno malenoj težini, to je i jedna od najsigurnijih autosjedalica, što dokazuju rezultati ispitivanja provedenih u nekoliko istraživačkih laboratorija. Ono što razlikuje PIXEL nije samo inovativna tehnologija vezana za sigurnost i ergonomiju, već i nagrađivani moderni dizajn.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 01

Montiranje na dječja kolica
Autosjedalica je opremljena posebno prilagođenim pričvršćivačima koji se uz adaptere pričvršćuju na većinu okvira dječjih kolica koja su dostupna na tržištu. Ovo rješenje otvara širok raspon kolica koje možete izabrati, prikladna je za putovanja s djetetom i smanjuje količinu prtljage.

 

Tkanine
Izrađena od visokokvalitetnih materijala, u širokom rasponu boja, koja odgovara ukusu i zahtjevima kupaca koji traže najbolje. Svi materijali za tapaciranje Avionaut ispunjavaju standard OEko-tex 100, što dokazuje da tkanina ne sadrži stvari štetne za zdravlje ili sigurnost djeteta.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 02

Dizajn
Avionaut PIXEL također krasi moderan dizajn. Saradnja s dizajnerima rezultirala je razvojem autosjedalice s vrhunskim dizajnom i presvlakama najvišeg kvaliteta. Takođe smo stavili jednak naglasak na sigurnost, izgled, ali i da je takođe izuzetno prikladna za korištenje. Ova kombinacija udobnosti i dizajna ne razlikuje samo autosjedalice firme Avionaut od svih ostalih na tržištu, već prije svega čini ih popularnim izborom za djecu i roditelje.

 

Sjenilo
Izrađena od najkvalitetnijih materijala, nudeći savršenu zaštitu od sunčeve svjetlosti u automobilu, kao i tokom šetnje na otvorenom.

 

Sigurnost
Osjećaj sigurnosti, kao i garancija održavanja tog stanja, omogućuje vam da se usesredite na svoj život, na živote vaših voljenih osoba, a ne da se stalno brinete o njima. Ovaj osjećaj sigurnosti omogućuje vam uživanje u onim posebnim trenucima koje provodite zajedno s djetetom. Ako želite osigurati da vaše dijete bude sigurno, zašto ne odabrati najbolji svjetski zaštitni sistem za putovanja automobilom? Prilikom odabira autosjedalice za automobil koja će vam služiti dobro na velikim udaljenostima, provjerite je li prošlo ispitivanje sudara, koje su certifikate dobile, materijal od kojeg su napravljene presvlake i je li prozračan. Osigurajte da dijete pravilno sjedi u autosjedalici; nemojte samo uzimati u obzir izgled i cijenu, informišite se o proizvodu za koji ste zainteresovani. Tek tada ćete moći uživati ​​u kilometrima zajedno bez brige o sigurnosti vašeg djeteta.


Sigurnost nikada nije bila tako lagana

Naša inovativna tehnologija stvorila je najlakšu svjetsku auto sjedalicu – AVIONAUT Pixel, težinu samo 2,5 kilograma i značajno povećava udobnost korištenja, osobito u prvih par mjeseci života djeteta, kada sjedalo služi i kao prijevoznik, a svaki dodatni kilogram znači veliko opterećenje za roditelja.

 

i-Size
Evropski standard za sigurnost za djecu mlađu od 15 mjeseci, koja je stupila na snagu od juna 2013. godine. Obaveza je zatim uvedena za prijevoz djece u automobilu na zadnjem sjedištu do uzrasta od 15 mjeseci, umjesto 9-12 mjeseci, kako je to bilo propisano prethodnim propisom Evropske unije, čime se značajno povećava sigurnost djece u tranzitu. Korištenje i-Size garantuje bolju zaštitu djetetovog vrata i glave u slučaju sudara.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 03

ISOFIX
Međunarodna organizacija za normizaciju, ISOFIX je sistem pričvršćivanja dječjih sjedišta za automobilska sjedišta. ISOFIX sistem se sastoji od dva sklopa koji se nalaze između sjedišta i zadnjeg dijela automobila. Važno je da su ta učvršćenja direktno vezana za strukturu vozila, osiguravajući učvršćenije pričvršćivanje od sigurnosnog pojasa, kao i bolju apsorpciju energije. Korištenje sistema ISOFIX sprječava pogrešnu instalaciju.

 

IQ ISOFIX baza
IQ baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za AVIONAUT Pixel, kao i za AeroFIX RWF i AeroFIX. Koristi patentiranu jednostruku utičnicu za direktno povezivanje dječjeg sjedišta s automobilom. Smanjeni broj veza između pojaseva i ISOFIX sistema povećava sigurnost djeteta olakšavajući prenošenje više energije na strukturu automobila umjesto na dijete. Štaviše, zahvaljujući signalizaciji zvuka za pravilnu vezu s IQ ISOFIX bazom upravljačke jedinice Click n ‘Drive, nema opasnosti da se sjedište pogrešno pričvrsti na bazu, što maksimizuje njegovu efikasnost.

Više detalja o ISOFIX bazi potražite OVDJE.

 

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu
Brend: Avionaut
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla:
952 - Kolica za bebe 952 - Kolica za bebe 952 - Kolica za bebe 952 - Kolica za bebe