100% sigurna kupovina

100% SIGURNA KUPOVINA

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

MD Baby Shop d.o.o. cijeni vašu privatnost, zato se vaši podaci čuvaju u strogoj tajnosti i nisu dostupni trećem licu.
Sve informacije su sigurne što vam osigurava potpuno sigurno i bezbjedno poslovanje i saradnju sa preduzećem MD Baby Shop d.o.o.

Vaša kupovina preko sajta kolicazabebe.ba je potpuno bezbjedna.

Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo, tako da možete kupovati bez nepotrebnog rizika.
Kako bismo uspješno obradili pristigli kupoprodajni zahtjev potrebni su nam vaši osnovni podaci kao što su ime i prezime, e-mail, kontakt telefon i adresa kupca.
Internet prodavnica kolicazabebe.ba obvezuje se da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbenice popunjene od strane Kupca. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, kontakt telefon i adresa stanovanja.

Podaci o korisnicima i kupcima strogo se čuvaju i raspoloživi su isključivo zaposlenima kojima su ovakvi podaci neophodni za obavljanje posla.
Internet prodavnica kolicazabebe.ba neće dostavljati niti razotkrivati lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima izričito propisanih zakonom, kao i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjavanje obaveza.
Podaci koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a ne potpadaju pod kategoriju ličnih podataka, analiziramo i obrađujemo kako bismo poboljšali ponudu i izgled naših internet stranica i omogućili jednostavnije korišćenje i sigurniju kupovinu.

Napomena:
Cijena je izražena u konvertibilnim markama (KM). Plaćanje je isključivo u konvertibilnim markama (KM).
Klikom na ovaj link možete vidjeti obrazac za jednostrani raskid ugovora na daljinu i obavještenje o pravu na raskid ugovora na daljinu.