O nama

MD Baby shop d.o.o. sa sjedištem u Banja Luci je glavni uvoznik i distributer svjetskih brendova BEXA, TAKO, JUNAMA, I-BEBE, BABYDESIGN, ESPIRO, BOMIKO, KINDERKRAFT, BEBETTO, KUNERT i AVIONAUT.

U našoj ponudi se nalaze kolica za bebe, dječija auto sjedišta, kreveti za djecu, kreveci za bebe, podloge za presvlačenje, sanke za djecu, posteljine za krevece i krevete.
Drago nam je što možemo ponuditi izuzetan asortiman kolica za bebe u setovima 2u1 i 3u1 koja će služiti vašoj bebi od rođenja pa sve do 3,5 godine starosti.
Bezbjednost vaše djece, dugotrajnost proizvoda, njihova funkcionalnost kao i izvanredan dizajn su osnovni principi koje naša firma slijedi pri ponudi proizvoda iz našeg bogatog asortimana.
Naša je namjera da se u svijesti potrošača pozicioniramo kao specijalizovana prodavnica sa najvećom ponudom dječije opreme na jednom mestu.
Mi pažljivo biramo brendove koje uvozimo. Naša usluga i odnos prema kupcima su srazmjerni kvalitetu proizvoda.

Pjosetite nas u našoj prodavnici u ulici Trive Amelice 4 u Banja Luci, gdje će vam prijatno osoblje pomoći pri izboru kolica za bebe kako biste se i vi uvjerili zašto su naša kolica najbolja!

VELEPRODAJA

MD Baby shop d.o.o. se bavi veleprodajom i distribucijom kreveta za djecu, krevetaca za bebe, kolica za bebe i dječijih auto sjedišta poznatih brendova Bebetto, Tako, Bexa, Kunert i Junama.

Naša firma je obezbjedila posebne uslove saradnje za sve one koji žele da naše proizvode uvrste u svoj asortiman.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju posaljite nam upit na e-mail kolicazabebe.ba@gmail.com.