Dostava

DOSTAVA

Proizvode koje ste poručili možete preuzeti u maloprodajnom objektu ili ih možemo poslati poštom/kurirskom službom. Rok isporuke je od 1 do 3 radna dana. Troškovi transporta i poštarine NISU URAČUNATI u cijenu proizvoda!

Troškovi dostave zavise od broja i težine paketa i kreću se od 10 KM pa naviše, cijena dostave zavisi isključivo od težine paketa koji poručujete (ukoliko želite da saznate cijenu dostave za određeni proizvod, molimo Vas da se konsultujete sa prodavcem prilikom poručivanja).

PREUZIMANJE POŠILJKE

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom EURO EXPRESS koja isporuku vrši na teritoriji Bosne i Hercegovine. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna ambalaža oštećena i posumnjate da je i proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite, pozivom na broj +387 66 987 000 ili +387 51 300 240 ili putem email-a reklamacije.kolicazabebe@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi dolazak na Vašu adresu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti pošiljaocu. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog nedostavljanja pošiljke i dogovoriti se o ponovnom slanju proizvoda.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke na adresu je od 1 do 3 radnih dana od datuma prijema porudžbine. U slučaju da željeni proizvod nemamo na stanju, rok isporuke može biti od 15 do 25 radnih dana nakon prijema Vaše porudžbine.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.