Garancija 25 meseci 15% Bebetto BRESSO set 2u1 - Kolica za bebe

Bebetto BRESSO set 2u1

Redovna cijena: 1.120 KM Akcijska cijena: 952 KM Cijena na rate bez kamate već od: 159 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code: BEBBRE

Kategorija: Bebetto kolica za bebe

Dodaj u korpu
212 - Kolica za bebe 212 - Kolica za bebe 212 - Kolica za bebe 212 - Kolica za bebe 212 - Kolica za bebe 212 - Kolica za bebe

O modelu BEBETTO BRESSO

BRESSO je model dječijih kolica koji kombinuje eleganciju sa modernim dizajnom.
Zanimljiva kombinacija tkanina, eko-koža, jedinstven oblik kolijevke za bebe i aluminijumski ram samo su neke od osobina po kojima ovaj model kolica za bebe privlači pažnju.
Velika funkcionalnost ovog modela kolica za bebe zadovoljiće potrebe i kupaca koji ne prihvataju nikakav kompromis.

Bebi kolijevka Bresso kolica će obezbjediti udobnost i sigurnost djece. Pogodna je za korišćenje od rođenja bebe pa do šestog mjeseca. Dušek napravljen od kokosovih vlakana otporan je na vlagu čime će osigurati izdržljivost. Kolijevka za bebu ima pokretnu ručicu za podešavanja pozicije naslona. Mrežica za ventilaciju na tendi kolijevke obezbjediće dodatni protok vazduha. Važno je napomenuti da BRESSO model kolica za bebe na kolijevci pruža mogućnost da u potpunosti otvorite ventilacioni panel. Zimska navlaka sa rajsferšlusom je veoma pogodna za postavljanje.

Sportsko sjedište Bebetto Bresso kolica za bebe pruža udobnost i sigurnost. Koristi se od 6-7 mjeseca pa do 3-3,5 godine. Bezbjednosni pojas sa 5 tačaka vezivanja obezbjediće stabilnu poziciju za Vaše dijete. Rukohvat pruža dodatnu zaštitu i siguran oslonac malom putniku. Naslon za noge na sportskom sjedištu dječijih kolica izrađen od kvalitetne eko-kože izgleda sjajno i jednostavan je za održavanje i čišćenje.

Model dječijih kolica Bebetto Bresso je napravljen na takav način da će apsorbovati vibracije nastale usljed kretanja preko neravnih površina. DMS sistem memorisanja smijera kretanja spriječiće spontane rotacije prednjih točkova na kolicima za bebe i spriječiti nepotrebne vibracije i udarce kod ponovnog dodira sa tlom. Prednji točkovi su opremljeni SAS sistemom čime će se udobnost vožnje u dječijim kolicima znatno povećati. Male dimenzije rama omogućiće Vam lako pakovanje kolica za bebe u prtljažnik automobila i omogućiti više prostora.

Set kolica za bebe Bebetto Bresso 2u1 uljučuje:

Aluminijumski ram sa punjenim točkovima;
Sportsko sjedište;
Kolijevka za bebu;
Zimske navlake za svaki dio kolica posebno;
Kišna kabanica;
Mrežica protiv insekata;
Držač za flašicu;
Shopping torba na ramu kolica;
Mamina torba;

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Bebetto kolica za bebe
Brend: Bebetto
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Poljska
Nema galerije.