IQ ISOFIX baza - Kolica za bebe
953 - Kolica za bebe 953 - Kolica za bebe 953 - Kolica za bebe

IQ ISOFIX baza

Redovna cijena: 385 KM Cijena na rate bez kamate već od: 64 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu

Dodaj u korpu
Nema dezena.

Omogućava jednostavno, brzo i sigurno postavljanje na sjedište automobila. Pruža korisnicima praktičnost tokommontaže, štedi vrijeme posvećeno montaži i osigurava da je sve pravilno pričvršćeno. Posebno dizajnirani ISOFIX sistem platforme, radi s posebnim konektorima integrisanim u strukturu karoserije automobila.

S ISOFIX bazom vrlo je jednostavno postaviti autosjedalicu u automobil. Baza je trajno montirana na sjedišteautomobila – ne skida se svaki put kada vadite autosjedalicu iz automobila. Baza se može učvrstiti pomoću Isofix konektora.

  • ISOFIX

ISOfix  je Međunarodna organizacija za standardizaciju sistema pričvršćenja autosjedalica na sjedište automobila. ISOfix sistem sastoji se od dvije ručke koje su smještene između sjedišta i zadnjeg dijela automobila. Važno je da su ti držači direktno pričvršćeni na konstrukciju vozila, zahvaljujući kojima oni pružaju sigurnije pričvršćenje nego kada je sjedište pričvršćeno za sigurnosni pojas, kao i bolju apsorpciju energije. Korištenje ISOfix sigurnosnog sistema sprječava pogrešnu instalaciju sjedišta.

  • IQ ISOFIX baza

IQ ISOFIX baza je pouzdana ISOFIX baza  razvijena za AVIONAUT PIXEL, AeroFIX RWF i AeroFIX autosjedalice. Koristi patentirano rješenje s jednom utičnicom koja omogućuje direktno povezivanje dječjeg sjedišta s automobilom. Smanjenje broja veza između baze i ISOFIX sistema povećava sigurnost djeteta jednostavnim stavljanjem više energije u strukturu automobila umjesto djeteta. Štaviše, zahvaljujući zvučnom signaliziranju ispravnosti montaže u IQ ISOFIX bazi, sistem Click ‘n drive isključuje rizik nepravilnog pričvršćivanja sjedišta na bazu, što maksimizira sigurnost baze.

Autosjedalicu PIXEL koja je kompatibilna s IQ bazom potražite OVDJE. IQ baza u kombinaciji s Pixel autosjedalicom na prestižnom ADAC testu postigla je izvrstan rezultat 2.1 !

Pixel IQ baza ADAC test OAMTC test

*autosjedalica nije uključena u cijenu baze.

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Auto sjedišta za bebe i djecu
Brend: Avionaut
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla:
953 - Kolica za bebe 953 - Kolica za bebe 953 - Kolica za bebe 953 - Kolica za bebe