10% KINDERKRAFT BICIKL GURALICA RUNNER 2021 NATURE CORAL - Kolica za bebe
918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe

KINDERKRAFT BICIKL GURALICA RUNNER 2021 NATURE CORAL

Redovna cijena: 125 KM Akcijska cijena: 112 KM Cijena na rate bez kamate već od: 19 KM Ovaj proizvod možete kupiti na period do 12 rata bez kamate uz platne kartice NLB Banke, iskazana cijena je primjer za kupovinu na 12 jednakih rata. zatvori *U cijenu je uračunat PDV

Code:

Kategorija: Guralice

Dodaj u korpu
Nema dezena.

Drveni bicikl bez pedala RUNNER Kinderkraft

Kinderkraft bicikl guralica RUNNER nature savršen je za aktivne male bicikliste. Prikladan je za djecu od 3. godine, a može se koristiti do težine 35 kilograma. Njegova izdržljiva konstrukcija proizvedena je u skladu s najnovijom sigurnosnom normom, a volan za upravljanje ima blokadu za skretanje, zahvaljujući čemu se maksimalno smanjuje rizik od pada. Kinderkraft RUNNER nature mališanu pruža puno radosti i dobre zabave, a pritom pomaže u vježbanju koordinacije pokreta i ravnoteže. Kada se mališan umori, roditelj može lako nositi bicikl pomoću posebne drške za rame. Ako želite da vaše dijete razvija motoričke sposobnosti tokom igre i zajedničke šetnje, izaberite RUNNER bicikl guralicu bez pedala!

Prednosti

Sigurnost:

Volan sa ručkama od gume osigurava čvrsto hvatanje i sprječava proklizavanje. Dlanovi mališana ni tokom toplih dana neće kliznuti sa volana.
Volan ima posebnu zaštitu (blokada  za skretanje volana) koja ograničava smijer skretanja i sprečava pad djeteta. Osigurava lakšu kontrolu nad guralicom.
Konstrukcija guralice napravljena je od pažljivo obrađenog brezinog drveta. Okvir je gladak i fino brušen, nema hrapave niti oštre elemente.
Točkovi sa ležajevima od 12 inča izrađeni su od EVA pjene, apsorbuju udarce 
i odlikuju se velikom otpornošću na habanje. Imaju originalni gazni sloj 
sa utisnutim uzorcima koji ostavljaju karakterističan trag.
Sigurnost izdržljive konstrukcije testirana je i ima sertifikat EN71-1.

Udobnost:

Mekano sjedište koje se može podešavati u opsegu od 37 do 44 cm omogućava bolje prilagođavanje guralice djetetu i zato se može koristiti duži vremenski period. Mekana navlaka sprečava žuljanje.
Volan ima ručke izrađene od gume ugodne na dodir koje dodatno povećava udobnost vožnje.
Baza sjedišta je prekrivena mekanom plastikom što značajno utiče na udobnost tokom putovanja, posebno po neravnom terenu.
Ručka za prenošenje, koji se nalazi na ramu, roditeljima omogućava udobno nošenje guralice dok mališan upoznaje svijet na svojim nogama.

Funkcionalnost:

Bicikl bez pedala RUNNER razvija sposobnost održavanja ravnoteže. Vožnja na njemu istovremeno je i odlična zabava!
Bicikl razvija motoričke sposobnosti djeteta i na odgovarajući način podstiče obostranu koordinaciju pokreta. Dok mališan uči održavati ravnotežu, provodi vreme na svježem vazduhu. 
RUNNER je savršen za pripremu prije učenja vožnje na klasičnom biciklicu. Mališan neće ni primjetiti promjenu sa guralice u bicikl sa pedalama!
Vožnja biciklom bez pedala je intuitivna i pruža puno veselja. Vozeći model RUNNER, dijete istovremeno uči i odlično se zabavlja!

Izrada

Materijali:

Točkovi: EVA pjena
Ram: drvo breze
Ručke: gumene

Dimenzije: 

širina: 38 cm 
dužina: 83 cm 
visina: 54 cm 
prečnik točka: 28 cm 
opseg podešavanja sjedišta: 37 – 44 cm
veličina točkova: 12 inča

Težina proizvoda: 3,4 kg 
Dimenzije kutije / bruto težina: 55 x 32 x 16 (cm) / 4 kg

SPECIFIKACIJA
Kategorija: Guralice
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe 918 - Kolica za bebe